Käyttöohjeet varten Kuntopyörät

Täältä löytyvät kaikki Kuntopyörät, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuntopyöräni antaa tikittävän äänen polkemalla, mitä voin tehdä asialle? Todennettu

Useimmissa tapauksissa ääniä aiheuttavat polkimet. Se voidaan ratkaista ottamalla ne takaisin ja kiinnittämällä ne oikein. On myös mahdollista, että kotelon sisällä on löysä kaapeli, joka koskettaa liikkuvia osia. Irrota kotelo ja kytke kaapeli oikeaan paikkaan tai tee se kosketuksiin liikkuvien osien kanssa.

Tästä oli apual (1085) Lue lisää

Mitä lihaksia treenataan kuntopyörää käytettäessä? Todennettu

Kun käytät kuntopyörää oikein, harjoittelet vatsan, pakaralihaksen ja jalkojen lihaksia.

Tästä oli apual (688) Lue lisää

Mikä on maksimisyke harjoituksen aikana? Todennettu

Yleensä voit ottaa sykkeen 220 ja vähentää ikäsi. 48-vuotiaan maksimisyke on siis 220 miinus 48, mikä vastaa 172:ta. Jos olet epävarma tilastasi, ota yhteyttä lääkäriisi.

Tästä oli apual (23) Lue lisää

Kuinka paljon liikuntaa keskiverto aikuinen tarvitsee? Todennettu

Aikuisena on hyvä idea harrastaa kohtalaisen intensiivistä liikuntaa yhteensä vähintään 2,5 tuntia viikossa. Ihannetapauksessa tämä jaetaan useille päiville.

Tästä oli apual (22) Lue lisää