Käyttöohjeet kohteelle Kettler Crosstrainerit

Täältä löytyvät kaikki Kettler Crosstrainerit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä eroa on cross trainerilla vauhtipyörällä edessä tai takana? Todennettu
Vauhtipyörän takaosassa olevat cross-trainerit ovat usein pienempiä. Näillä cross-trainereilla voit yleensä tehdä myös pienempiä askelia. Kun vauhtipyörä on edessä, cross trainer on yleensä suurempi ja sen avulla voit tehdä isompia askeleita.

Tästä oli apual (163) Lue lisää
Mitä lihaksia treenataan kuntosalilla? Todennettu
Kun käytät oikeaa cross-traineria, harjoittelet melkein kaikkia lihaksia. Harjoituksen aikana käytät selän, olkapään, käsivarren, vatsan, pakaralihasten ja jalkojen lihaksia.

Tästä oli apual (157) Lue lisää
Onko ristikoululaitteen käyttö stressaavaa polvilleni? Todennettu
Ei. Harjoituksen aikana jalkasi pysyvät polkimilla ja teet tasaisia ​​liikkeitä. Tämä tarkoittaa, että polviin ei kohdistu voimaa, kuten esimerkiksi juoksussa.

Tästä oli apual (132) Lue lisää
Kuinka korkeaan huoneeseen Kettler-crosstrainerin voi sijoittaa? Todennettu
Varmista, että sijoitat Kettler-crosstrainerin huoneeseen, jonka korkeus on vähintään oma pituutesi plus 40 senttimetriä.

Tästä oli apual (35) Lue lisää