Käyttöohjeet varten Crosstrainerit

Täältä löytyvät kaikki Crosstrainerit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä eroa on cross trainerilla vauhtipyörällä edessä tai takana? Todennettu

Vauhtipyörän takaosassa olevat cross-trainerit ovat usein pienempiä. Näillä cross-trainereilla voit yleensä tehdä myös pienempiä askelia. Kun vauhtipyörä on edessä, cross trainer on yleensä suurempi ja sen avulla voit tehdä isompia askeleita.

Tästä oli apual (247) Lue lisää

Mitä lihaksia treenataan kuntosalilla? Todennettu

Kun käytät oikeaa cross-traineria, harjoittelet melkein kaikkia lihaksia. Harjoituksen aikana käytät selän, olkapään, käsivarren, vatsan, pakaralihasten ja jalkojen lihaksia.

Tästä oli apual (230) Lue lisää

Onko ristikoululaitteen käyttö stressaavaa polvilleni? Todennettu

Ei. Harjoituksen aikana jalkasi pysyvät polkimilla ja teet tasaisia ​​liikkeitä. Tämä tarkoittaa, että polviin ei kohdistu voimaa, kuten esimerkiksi juoksussa.

Tästä oli apual (201) Lue lisää

Kuinka paljon liikuntaa keskiverto aikuinen tarvitsee? Todennettu

Aikuisena on hyvä idea harrastaa kohtalaisen intensiivistä liikuntaa yhteensä vähintään 2,5 tuntia viikossa. Ihannetapauksessa tämä jaetaan useille päiville.

Tästä oli apual (43) Lue lisää

Mikä on maksimisyke harjoituksen aikana? Todennettu

Yleensä voit ottaa sykkeen 220 ja vähentää ikäsi. 48-vuotiaan maksimisyke on siis 220 miinus 48, mikä vastaa 172:ta. Jos olet epävarma tilastasi, ota yhteyttä lääkäriisi.

Tästä oli apual (23) Lue lisää