Käyttöohjeet kohteelle Blomberg Pakastimet

Täältä löytyvät kaikki Blomberg Pakastimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Jos haluan pakastimen olevan kylmempi, pitäisikö minun valita korkeampi tai matalampi asetus? Todennettu
Useimmissa pakastimissa korkeampi asetus tarkoittaa, että kone jäähtyy kovemmin. Pienemmällä asetuksella kone jäähtyy vähemmän kovasti ja pakastimen lämpötila on korkeampi.

Tästä oli apual (1114)
Voinko laittaa pakastimeeni lämpimiä ruokia tai juomia? Todennettu
Se ei ole suositeltavaa. Se nostaisi pakastimesi lämpötilaa ja vaikuttaisi haitallisesti pakastimen muihin ruokiin ja juomiin.

Tästä oli apual (567)
Mitä NoFrost tarkoittaa? Todennettu
NoFrost-teknologiaa käyttävät pakastimet pystyvät pitämään pakastimen sisällä olevan ilman kuivana. Silloin pakastimeen muodostuu vähemmän jäätä.

Tästä oli apual (511)
Kuinka usein minun pitäisi pakastaa pakastin? Todennettu
Pakastimen optimaalista käyttöä varten on parasta sulattaa se 3-6 kuukauden välein. Jää pakastimen sisäpuolella vähentää käytettävissä olevaa tilaa ja lisää energian käyttöä. Sulatusprosessia voidaan nopeuttaa asettamalla kuumaa vettä vetolaatikkoon tai asettamalla kuuman veden kulhoja pakastimeen.

Tästä oli apual (504)
Ostin uuden pakastimen, voinko käynnistää sen heti? Todennettu
Ei, pakastimen on seisottava pystyasennossa vähintään 4 tuntia, ennen kuin se voidaan käynnistää. Tämä johtuu siitä, että jäähdytysnesteen on laskeuduttava.

Tästä oli apual (479)
Voinko muuttaa pakastimen oven avaamissuuntaa? Todennettu
Kyllä, melkein kaikki seisovat pakastimet tarjoavat mahdollisuuden sijoittaa ovi toiselle puolelle. Kuinka tehdä tämä löytyy yleensä käyttöoppaasta.

Tästä oli apual (370)
Kuinka kauan pakastimeni saavuttaa asetetun lämpötilan käynnistämisen jälkeen? Todennettu
Tämä riippuu pakastimen koosta, iästä ja mallista. Pakastimen saavuttaa asetettu lämpötila voi kestää useita tunteja - 24 tuntia. Prosessia voidaan nopeuttaa asettamalla pakastimeen ei pilaantuvia tavaroita.

Tästä oli apual (323)
Mitä pakastimen tähdet tarkoittavat? Todennettu
Tähdet osoittavat jäätymiskapasiteetin. Yksi tähti osoittaa jäätymiskapasiteetin -6 ºC: seen. Tämä tekee pakastimesta sopivan jääkuutioiden valmistamiseen tai aiemmin pakastettujen tavaroiden varastointiin enintään kahden viikon ajan. Tuoretta ruokaa ei voida pakastaa. 2 tähteä tarkoittaa jäätymiskykyä -12 ºC: seen. Tämä tekee pakastimesta sopivan aiemmin pakastettujen tavaroiden varastointiin enintään kahden kuukauden ajan. Tuoretta ruokaa ei voida pakastaa. 3 tähteä tarkoittaa jäätymiskykyä -18 ºC: seen. Tämä tekee pakastimesta sopivan

Tästä oli apual (298)
Kuinka paljon tilaa minun pitäisi jättää pakastimen ja seinän väliin? Todennettu
Hyvän tuuletuksen varmistamiseksi on parasta jättää vähintään 5 cm vapaata tilaa pakastimen molemmille puolille ja takaosaan.

Tästä oli apual (278)
Pakastimeni ovi ei sulkeudu kunnolla, miksi se on? Todennettu
Kaksi yleisintä syytä on, että pakastin ei ole vaakasuorassa ja että oven tiiviste on vaurioitunut tai että siinä on ruokaa. Varmista, että pakastin on vaakasuorassa ja tarkista oven tiiviste. Vaihda tiiviste tarvittaessa.

Tästä oli apual (229)
Mikä on R-410A? Todennettu
R-410A on jäähdytysaine, jota käytetään 0 ° C: seen jäähtyvissä laitteissa, kuten jääkaapissa ja ilmastointilaitteissa. Se korvaa vanhemmat jäähdytysaineet eikä vahingoita otsonikerrosta.

Tästä oli apual (96)
Pakastimeni kumitiivisteissä on hometta, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu
Kumitiivisteet eivät itse asiassa ole pakastimen sisällä ja ovat siksi lämpimämpiä. Tämän avulla bakteerit voivat kasvaa ja homeen muodostua. Puhdista kumit säännöllisesti tämän estämiseksi.

Tästä oli apual (96)