Käyttöohjeet kohteelle Sauvasekoittimet

Täältä löytyvät kaikki Sauvasekoittimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka voin parhaiten puhdistaa sauvasekoittimen? Todennettu
Useimmissa sauvasekoittimissa on irrotettava kappale, joka voidaan laittaa astianpesukoneeseen, tämä on ilmoitettava käyttöoppaassa. Puhdistus käsin voidaan tehdä asettamalla terät kulhoon lämmintä vettä ja käynnistämällä sauvasekoitin. Lisää pesuainetta haluttaessa. Älä koskaan kuivaa teriä, se voi saada ne tylsiksi.

Tästä oli apual (131) Lue lisää
Kuinka käytän eri nopeuksia? Todennettu
On parasta aloittaa pienimmällä nopeudella ja rakentaa suurimmalla nopeudella. Tämä antaa parhaat tulokset ja vähiten roiskeita.

Tästä oli apual (93) Lue lisää
Voinko kietoa johdon laitteen ympärille käytön jälkeen? Todennettu
On parempi olla tekemättä tätä, koska se voi vahingoittaa johtoa. Parasta on kääriä johto samalla tavalla kuin se oli tuotteen pakattuessa.

Tästä oli apual (41) Lue lisää