Käyttöohjeet kohteelle Braun Sauvasekoittimet

Täältä löytyvät kaikki Braun Sauvasekoittimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Sisältääkö Braunin tuotteissa käytetty muovi bisfenoli A:ta? Todennettu
Braun ilmoittaa, että sen tuotteissa ei ole käytetty bisfenoli A:ta osissa, jotka voivat joutua kosketuksiin ruuan kanssa.

Tästä oli apual (220)
Kuinka voin parhaiten puhdistaa sauvasekoittimen? Todennettu
Useimmissa sauvasekoittimissa on irrotettava kappale, joka voidaan laittaa astianpesukoneeseen, tämä on ilmoitettava käyttöoppaassa. Puhdistus käsin voidaan tehdä asettamalla terät kulhoon lämmintä vettä ja käynnistämällä sauvasekoitin. Lisää pesuainetta haluttaessa. Älä koskaan kuivaa teriä, se voi saada ne tylsiksi.

Tästä oli apual (97)
Kuinka käytän eri nopeuksia? Todennettu
On parasta aloittaa pienimmällä nopeudella ja rakentaa suurimmalla nopeudella. Tämä antaa parhaat tulokset ja vähiten roiskeita.

Tästä oli apual (57)
Voinko kietoa johdon laitteen ympärille käytön jälkeen? Todennettu
On parempi olla tekemättä tätä, koska se voi vahingoittaa johtoa. Parasta on kääriä johto samalla tavalla kuin se oli tuotteen pakattuessa.

Tästä oli apual (15)
Millaisia ​​ruokia voidaan tehdä sauvasekoittimella? Todennettu
Braun-tehosekoittimet soveltuvat dippien, kastikkeiden, keittojen, majoneesin, vauvanruokien, juomien ja maitokokeroiden valmistamiseen.

Tästä oli apual (3)