Käyttöohjeet kohteelle Electrolux Sauvasekoittimet

Täältä löytyvät kaikki Electrolux Sauvasekoittimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Haluan tietää, kuinka vanha Electrolux-kodinkoneeni on. Miten toimin? Todennettu
Tuotteen iän voi selvittää sarjanumeron avulla. Se löytyy laitteesta. Sarjanumeron ensimmäinen merkki osoittaa vuoden (esim. 1 = 2001) ja kaksi seuraavaa numeroa valmistusviikon (esim. 35 = kyseisen vuoden viikko 35). Sarjanumero 13500016 kertoo siis, että kone on valmistettu vuoden 2001 viikolla 35.

Tästä oli apual (508)
Kuinka voin parhaiten puhdistaa sauvasekoittimen? Todennettu
Useimmissa sauvasekoittimissa on irrotettava kappale, joka voidaan laittaa astianpesukoneeseen, tämä on ilmoitettava käyttöoppaassa. Puhdistus käsin voidaan tehdä asettamalla terät kulhoon lämmintä vettä ja käynnistämällä sauvasekoitin. Lisää pesuainetta haluttaessa. Älä koskaan kuivaa teriä, se voi saada ne tylsiksi.

Tästä oli apual (93)
Kuinka käytän eri nopeuksia? Todennettu
On parasta aloittaa pienimmällä nopeudella ja rakentaa suurimmalla nopeudella. Tämä antaa parhaat tulokset ja vähiten roiskeita.

Tästä oli apual (56)
Voinko kietoa johdon laitteen ympärille käytön jälkeen? Todennettu
On parempi olla tekemättä tätä, koska se voi vahingoittaa johtoa. Parasta on kääriä johto samalla tavalla kuin se oli tuotteen pakattuessa.

Tästä oli apual (14)