Käyttöohjeet varten Sykemittarit

Täältä löytyvät kaikki Sykemittarit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka lasken maksimisykkeeni? Todennettu

Yksi yleinen tapa laskea maksimisykkeesi on vähentää ikäsi 220:sta. Tämä on arvio, eikä se välttämättä ole täysin tarkka kaikille.

Tästä oli apual (7) Lue lisää

Millainen sykkeeni pitäisi olla harjoituksen aikana? Todennettu

Ihanteellinen syke harjoituksen aikana riippuu iästäsi ja kuntotasostasi. Yleisenä ohjeena on tavoitella sykettä, joka on 50-85 % maksimisykkeestäsi. Tämä on arvio, eikä se välttämättä ole täysin tarkka kaikille.

Tästä oli apual (6) Lue lisää

Mitä tarkoittaa, jos sykkeeni on jatkuvasti tietyn alueen ylä- tai alapuolella? Todennettu

Jos sykkeesi on jatkuvasti tietyn alueen ylä- tai alapuolella, se voi viitata taustalla olevaan sairauteen tai tarpeeseen säätää harjoituksen intensiteettiä. Ota yhteys lääkäriin, jos olet huolissasi.

Tästä oli apual (6) Lue lisää

Miksi jotkut sykemittarit näyttävät erilaista sykettä kuin toiset? Todennettu

Sykemittarien tarkkuus voi olla erilainen, ja sykemittarin asento, käytetyn anturin tyyppi, yksilön fysiologia ja ympäristö voivat myös vaikuttaa sykelukemaan, joten ei ole harvinaista, että eri näytöt näyttävät hieman erilaista sydäntä hintalukemat.

Tästä oli apual (6) Lue lisää

Miksi sykkeeni vaihtelee päivästä toiseen? Todennettu

Sykkeesi voi vaihdella päivästä toiseen eri tekijöiden, kuten stressin, unen, ruokavalion, nesteytystason ja lääkkeiden vuoksi.

Tästä oli apual (5) Lue lisää