Käyttöohjeet varten Bosch Tasohiomakoneet

Täältä löytyvät kaikki Bosch Tasohiomakoneet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Millaisille materiaaleille voi käyttää tasohiomakonetta? Todennettu

Tasohiomakoneita käytetään yleensä puun, puumateriaalien ja maalattujen pintojen hiomiseen. Ne eivät sovellu yhtä hyvin metalli- ja kivipintojen hiomiseen.

Tästä oli apual (43) Lue lisää

Pitääkö minun käyttää silmäsuojaimia käytettäessä hiomakonetta? Todennettu

Joo. Pienet hiukkaset voivat lentää hiomisen aikana. Kun nämä osuvat silmään, ne voivat aiheuttaa pysyviä silmävaurioita. Siksi on aina tarpeen käyttää silmäsuojaimia.

Tästä oli apual (8) Lue lisää

Pitääkö minun käyttää kuulosuojaimia käytettäessä hiomakonetta? Todennettu

Kyllä sinun pitäisi. Vaikka hiomakoneen aiheuttama melun määrä voi vaihdella merkkien ja mallien välillä, pitkäaikainen altistuminen kovalle melulle voi aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Siksi on hyvä käyttää kuulosuojaimia.

Tästä oli apual (3) Lue lisää

Pitääkö minun käyttää pölynaamaria käyttäessäsi hiomakonetta? Todennettu

Joo. Hiomisen aikana vapautuu pölyä, joka voi aiheuttaa hengitysvaurioita. Jotkut pinnat voivat myös vapauttaa kemikaaleja, kuten maalia tai lakkaa, hiomisen aikana. Nämä ovat myös hyvä syy käyttää pölynaamaria.

Tästä oli apual (3) Lue lisää

Voinko säilyttää sähkötyökaluja vajassa tai autotallissa? Todennettu

Yleensä sähkötyökaluja voi säilyttää vajassa tai autotallissa, vaikka se joskus jäätyy siellä. Sähkötyökalun käyttöiän kannalta on kuitenkin parempi säilyttää se kuivassa paikassa ilman suuria lämpötilanvaihteluita. Aitassa tai autotallissa lämpötilaerot voivat aiheuttaa kondenssiveden muodostumista, joka voi aiheuttaa ruostetta. Lisäksi paristoilla toimivat työkalut kestävät lyhyemmin eivätkä lataudu yhtä hyvin hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Lue käyttöopas aina huolellisesti, jotta voit olla varma siitä, miten sähkötyökalusi tulee säilyttää.

Tästä oli apual (2) Lue lisää