Käyttöohjeet kohteelle Tasohiomakoneet

Täältä löytyvät kaikki Tasohiomakoneet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Millaisille materiaaleille voi käyttää tasohiomakonetta? Todennettu
Tasohiomakoneita käytetään yleensä puun, puumateriaalien ja maalattujen pintojen hiomiseen. Ne eivät sovellu yhtä hyvin metalli- ja kivipintojen hiomiseen.

Tästä oli apual (36)
Pitääkö minun käyttää silmäsuojaimia käytettäessä hiomakonetta? Todennettu
Joo. Pienet hiukkaset voivat lentää hiomisen aikana. Kun nämä osuvat silmään, ne voivat aiheuttaa pysyviä silmävaurioita. Siksi on aina tarpeen käyttää silmäsuojaimia.

Tästä oli apual (4)
Pitääkö minun käyttää pölynaamaria käyttäessäsi hiomakonetta? Todennettu
Joo. Hiomisen aikana vapautuu pölyä, joka voi aiheuttaa hengitysvaurioita. Jotkut pinnat voivat myös vapauttaa kemikaaleja, kuten maalia tai lakkaa, hiomisen aikana. Nämä ovat myös hyvä syy käyttää pölynaamaria.

Tästä oli apual (0)
Pitääkö minun käyttää kuulosuojaimia käytettäessä hiomakonetta? Todennettu
Kyllä sinun pitäisi. Vaikka hiomakoneen aiheuttama melun määrä voi vaihdella merkkien ja mallien välillä, pitkäaikainen altistuminen kovalle melulle voi aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Siksi on hyvä käyttää kuulosuojaimia.

Tästä oli apual (0)