Käyttöohjeet kohteelle Asaklitt Ilmapatjat

Täältä löytyvät kaikki Asaklitt Ilmapatjat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmapatjani tyhjentyy hitaasti ajan myötä, mutta ei näytä vuotavan. Miksi niin? Todennettu
Lämpötilaerot ovat yleinen syy ilmapedin pehmenemiseen. Kuuma ilma laajenee ja vanhat lentosopimukset. Kun ilmapatja täytetään lämpimällä ilmalla päivällä ja se jäähtyy yöllä, ilmapeti tuntuu pehmeämmältä. Muita syitä ovat viallinen venttiili tai vanha materiaali, josta on tullut huokoinen. Jälkimmäisessä tapauksessa ilmapatja on vaihdettava. Ota yhteys valmistajaan, jos venttiili on viallinen.

Tästä oli apual (111)
Voinko korjata ilmavuoteen vuotamisen polkupyörän renkaiden korjaussarjalla? Todennettu
Ilmavuodon vuoto on mahdollista korjata polkupyörän renkaiden korjaussarjalla. Ilmapehmusteissa käytetty PVC voi kuitenkin olla erilainen kuin polkupyörän renkaissa, jolloin on mahdollista, että liima ei tartu hyvin ilmapenkkiin. Pitkäaikaiseen korjaukseen on parasta hankkia erityisesti ilmapatjaan tehty korjaussarja.

Tästä oli apual (17)
Ilmasängyn muotoiset sisennykset tuntevat olonsa epämukavaksi nukkumisen aikana, mitä voin tehdä asialle? Todennettu
Näitä ilmapohjan muotoisia sisennyksiä tarvitaan estämään sen pullistumista täytettäessä. Jos nämä tuntuu liian tukevilta, ilmapatja on liian täynnä. Anna ilmaa tehdä siitä pehmeämpi.

Tästä oli apual (12)
Voinko ilmatilan täyttää suullani? Todennettu
Ilmasängyn täyttämistä suulla ei ole suositeltavaa. Sen lisäksi, että se vie kauan ja tekee siitä tekevälle henkilölle huimauksen, suuri haitta ilmapeden täyttämisellä suulla on se, että ilman viereen sylki puhalletaan ilmapetiin. Tämä voi vaikuttaa ilmapatjaan ajan myötä.

Tästä oli apual (7)
Ilmapatja tuntuu kylmältä, mitä voin tehdä? Todennettu
Ilmapatja ei eristä hyvin, koska se on täynnä ilmaa. Lattian kylmä menee ilmapedin ilmaan, jolloin se tuntuu kylmältä. Tämän estämiseksi voit käyttää eristettyä mattoa ilmapedin alla tai eristettyä peitekerrosta ilmapedin päällä.

Tästä oli apual (2)