Käyttöohje Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone

Tarvitsetko käyttöoppaan Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 11 usein kysyttyä kysymystä, 2 kommenttia ja 3 ääniä, joiden keskimääräinen tuotearvio on 67/100. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 1.79 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone?
Kyllä Ei
67%
33%
3 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Tomáš Dudák 29-04-2020
Hei, kuinka voin käynnistää pesuohjelman uudelleen, minulla on luultavasti vanhempi versio, minulla on intensiivinen ohjelma 70 ° ja ohjelma vilkkuu vettä, suihku on vielä alkuhuuhtelussa, ja joskus päädyn siihen, mutta sykli ei liiku minnekään, ei voi edes sammua, otin astianpesukoneen päivällä että pistorasia mutta sykli jatkuu. Ole hyvä ja anna minulle neuvo

vastaa | Tästä oli apual (2) (Googlen kääntämä)
Ali agul 04-10-2023
Astianpesukoneen luukku ei aukea pesun päätyttyä. Kojetaulu ei sammu automaattisesti.

vastaa | Tästä oli apual (0) (Googlen kääntämä)

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Privileg. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Privileg
Malli PDSI 5081/1 A
Kategoria Astianpesukoneet
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 1.79 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Privileg Astianpesukoneet
Lisää Astianpesukoneet käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kun astianpesukoneeni on käynyt ohjelmansa loppuun, näen että tablettilokero ei ole avautunut. Mistä tämä voi johtua? Todennettu

Tämä ongelma johtuu usein siitä, että astiat estävät lokeron avautumisen. Tarkasta tämä ennen astianpesukoneen käynnistämistä.

Tästä oli apual (7996) Lue lisää

Astianpesukone ei enää lämmitä vettä, miksi se on? Todennettu

On todennäköistä, että lämmityselementti on viallinen. Pyydä se vaihtamaan. Jos olet epävarma, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (7494) Lue lisää

Voiko astianpesukoneeseen laittaa tavallista suolaa? Todennettu

Ei. Tavallinen suola saattaa sisältää aineita, jotka voivat vahingoittaa kodinkonetta.

Tästä oli apual (3197) Lue lisää

Onko minun huuhdeltava astiat ennen kuin laitan ne astianpesukoneeseen? Todennettu

Astioiden huuhtelu ei ole välttämätöntä, mutta sinun on poistettava kaikki suuret, kovat ja rasvaiset jäänteet. Nämä voivat tukkia viemärin ajan myötä.

Tästä oli apual (1294) Lue lisää

Voinko avata astianpesukoneen käydessä? Todennettu

Useimmissa astianpesukoneissa on vesipysäytys, jolloin ohjelma pysähtyy heti, kun luukku avataan, eikä vettä tule ulos. Joissakin malleissa tämä voi aiheuttaa ongelmia ajan myötä. Sisäänrakennetuilla astianpesukoneilla on mahdollista, että astianpesukoneen säännöllinen avaaminen käynnissä voi aiheuttaa vesivahinkoja lepotiloihin vapautuneen höyryn takia.

Tästä oli apual (1043) Lue lisää

Pitäisikö minun avata astianpesukone sen käytön loputtua, jotta astiat kuivuvat nopeammin? Todennettu

Tämä riippuu astianpesukoneen tyypistä ja sijainnista. Jotkut astianpesukoneet on varustettu ominaisuudella, joka kuivaa astiat pesuohjelman jälkeen. Tällöin astianpesukoneen avaamisella ei ole lisäarvoa. Sisäänrakennetuilla astianpesukoneilla on mahdollista, että astianpesukoneen säännöllinen avaaminen käynnissä voi aiheuttaa vesivahinkoja lepotiloihin vapautuneen höyryn takia.

Tästä oli apual (835) Lue lisää

Astianpesukoneen syklin päätyttyä muoviastiat ovat edelleen märät, mutta loput eivät ole. Miksi niin? Todennettu

Muovi on huono lämmönjohdin, joka antaa tuotteiden jäähtyä nopeasti. Sen päälle jäävä kosteus haihtuu sitten paljon vähemmän kuin esimerkiksi keramiikalla tai metallilla.

Tästä oli apual (756) Lue lisää

Voinko liittää astianpesukoneen jatkojohtoon? Todennettu

Laitteita, jotka vaativat paljon virtaa, kuten astianpesukonetta, ei voida liittää kaikkiin jatkojohtoihin. Katso astianpesukoneen virrankulutus, joka on ilmoitettu watteina, ja tarkista, käsitteleekö jatkojohto cn tätä. On olemassa jatkojohtoja paksummilla kaapeleilla, jotka on tehty käsittelemään suurempia laitteita.

Tästä oli apual (686) Lue lisää

Onko ongelma, että astianpesukoneen sisäpuolella on naarmuja metalliin? Todennettu

Useimpien astianpesukoneiden sisäpuoli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eikä naarmut vaikuta niihin.

Tästä oli apual (676) Lue lisää

Voinko laittaa astiat, kuten lastat ja leikkuulaudat, astianpesukoneeseen? Todennettu

Puuesineet voivat vahingoittua tai vääntyä astianpesukoneessa. Myös vapautuvat puukuidut voivat vahingoittaa astianpesukonetta. Puiset leikkuulaudat valmistetaan usein liimalla, joka voi irrota, kun olet ollut astianpesukoneessa useita kertoja.

Tästä oli apual (676) Lue lisää

Voinko laittaa teflonipannuja astianpesukoneeseen? Todennettu

Kyllä sinä voit. Pannu kuluu kuitenkin nopeammin kuin käsin puhdistettaessa. Kun puhdistat pannua teflonilla käsin, älä koskaan käytä hankausainetta, vaan käytä pehmeää sienellä tai liinalla.

Tästä oli apual (675) Lue lisää
Käyttöohje Privileg PDSI 5081/1 A Astianpesukone

Liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät luokat