Käyttöohjeet varten Astianpesukoneet

Täältä löytyvät kaikki Astianpesukoneet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kun astianpesukoneeni on käynyt ohjelmansa loppuun, näen että tablettilokero ei ole avautunut. Mistä tämä voi johtua? Todennettu

Tämä ongelma johtuu usein siitä, että astiat estävät lokeron avautumisen. Tarkasta tämä ennen astianpesukoneen käynnistämistä.

Tästä oli apual (7974) Lue lisää

Astianpesukone ei enää lämmitä vettä, miksi se on? Todennettu

On todennäköistä, että lämmityselementti on viallinen. Pyydä se vaihtamaan. Jos olet epävarma, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (7448) Lue lisää

Voiko astianpesukoneeseen laittaa tavallista suolaa? Todennettu

Ei. Tavallinen suola saattaa sisältää aineita, jotka voivat vahingoittaa kodinkonetta.

Tästä oli apual (3184) Lue lisää

Onko minun huuhdeltava astiat ennen kuin laitan ne astianpesukoneeseen? Todennettu

Astioiden huuhtelu ei ole välttämätöntä, mutta sinun on poistettava kaikki suuret, kovat ja rasvaiset jäänteet. Nämä voivat tukkia viemärin ajan myötä.

Tästä oli apual (1289) Lue lisää

Voinko avata astianpesukoneen käydessä? Todennettu

Useimmissa astianpesukoneissa on vesipysäytys, jolloin ohjelma pysähtyy heti, kun luukku avataan, eikä vettä tule ulos. Joissakin malleissa tämä voi aiheuttaa ongelmia ajan myötä. Sisäänrakennetuilla astianpesukoneilla on mahdollista, että astianpesukoneen säännöllinen avaaminen käynnissä voi aiheuttaa vesivahinkoja lepotiloihin vapautuneen höyryn takia.

Tästä oli apual (1036) Lue lisää

Pitäisikö minun avata astianpesukone sen käytön loputtua, jotta astiat kuivuvat nopeammin? Todennettu

Tämä riippuu astianpesukoneen tyypistä ja sijainnista. Jotkut astianpesukoneet on varustettu ominaisuudella, joka kuivaa astiat pesuohjelman jälkeen. Tällöin astianpesukoneen avaamisella ei ole lisäarvoa. Sisäänrakennetuilla astianpesukoneilla on mahdollista, että astianpesukoneen säännöllinen avaaminen käynnissä voi aiheuttaa vesivahinkoja lepotiloihin vapautuneen höyryn takia.

Tästä oli apual (832) Lue lisää

Astianpesukoneen syklin päätyttyä muoviastiat ovat edelleen märät, mutta loput eivät ole. Miksi niin? Todennettu

Muovi on huono lämmönjohdin, joka antaa tuotteiden jäähtyä nopeasti. Sen päälle jäävä kosteus haihtuu sitten paljon vähemmän kuin esimerkiksi keramiikalla tai metallilla.

Tästä oli apual (748) Lue lisää

Voinko liittää astianpesukoneen jatkojohtoon? Todennettu

Laitteita, jotka vaativat paljon virtaa, kuten astianpesukonetta, ei voida liittää kaikkiin jatkojohtoihin. Katso astianpesukoneen virrankulutus, joka on ilmoitettu watteina, ja tarkista, käsitteleekö jatkojohto cn tätä. On olemassa jatkojohtoja paksummilla kaapeleilla, jotka on tehty käsittelemään suurempia laitteita.

Tästä oli apual (678) Lue lisää

Onko ongelma, että astianpesukoneen sisäpuolella on naarmuja metalliin? Todennettu

Useimpien astianpesukoneiden sisäpuoli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eikä naarmut vaikuta niihin.

Tästä oli apual (673) Lue lisää

Voinko laittaa teflonipannuja astianpesukoneeseen? Todennettu

Kyllä sinä voit. Pannu kuluu kuitenkin nopeammin kuin käsin puhdistettaessa. Kun puhdistat pannua teflonilla käsin, älä koskaan käytä hankausainetta, vaan käytä pehmeää sienellä tai liinalla.

Tästä oli apual (664) Lue lisää

Voinko laittaa astiat, kuten lastat ja leikkuulaudat, astianpesukoneeseen? Todennettu

Puuesineet voivat vahingoittua tai vääntyä astianpesukoneessa. Myös vapautuvat puukuidut voivat vahingoittaa astianpesukonetta. Puiset leikkuulaudat valmistetaan usein liimalla, joka voi irrota, kun olet ollut astianpesukoneessa useita kertoja.

Tästä oli apual (663) Lue lisää