Käyttöohjeet varten Garmin Pyöräilytietokoneet

Täältä löytyvät kaikki Garmin Pyöräilytietokoneet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Miksi minun on annettava pyörän koko? Todennettu

Pyöräilytietokone käyttää ajetun matkan laskemiseen kierrosten lukumäärää. Kierrosluku kerrottuna pyörän koolla on sama kuin kuljettu matka.

Tästä oli apual (4119) Lue lisää

Kuinka monta mailia on yksi kilometri? Todennettu

Yksi kilometri on 0,621 mailia. Kymmenen kilometriä tekee 6,21 mailia. Yksi maili on 1609 kilometriä. Kymmenen mailia tekee 16,09 kilometriä.

Tästä oli apual (704) Lue lisää

Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu

Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (702) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone
Xian 07-05-2023
Hyvää huomenta Arvostan Edje 1030:tä ja sen innovatiivisia teknisiä ominaisuuksia Minulla on kuitenkin pieni ongelma, jota en pysty ratkaisemaan: Suunnistuskentässä, kun seuraan radalle tallennettua reittiä, haluan muuttaa opastusjärjestelmää. Pidän mieluummin kiinteästä reitistäni kartografiassa ja opastin minua yksinkertaisesti seuraamalla satelliittipaikannuskolmiota Vanhassa Oregon 450:ssäni olen aina arvostanut tätä opastusjärjestelmää. Mahdollinen EDJE 1030:ssa?


(Googlen kääntämä)
Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone