Käyttöohje Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone

Tarvitsetko käyttöoppaan Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 3 usein kysyttyä kysymystä, 1 kommentti ja 0 ääntä. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

EDGE
®
1030
Käyttöopas
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 5.19 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Xian 07-05-2023
Hyvää huomenta Arvostan Edje 1030:tä ja sen innovatiivisia teknisiä ominaisuuksia Minulla on kuitenkin pieni ongelma, jota en pysty ratkaisemaan: Suunnistuskentässä, kun seuraan radalle tallennettua reittiä, haluan muuttaa opastusjärjestelmää. Pidän mieluummin kiinteästä reitistäni kartografiassa ja opastin minua yksinkertaisesti seuraamalla satelliittipaikannuskolmiota Vanhassa Oregon 450:ssäni olen aina arvostanut tätä opastusjärjestelmää. Mahdollinen EDJE 1030:ssa?

vastaa | Tästä oli apual (0) (Googlen kääntämä)

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Garmin. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Garmin
Malli Edge 1030
Kategoria Pyöräilytietokoneet
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 5.19 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Garmin Pyöräilytietokoneet
Lisää Pyöräilytietokoneet käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Miksi minun on annettava pyörän koko? Todennettu

Pyöräilytietokone käyttää ajetun matkan laskemiseen kierrosten lukumäärää. Kierrosluku kerrottuna pyörän koolla on sama kuin kuljettu matka.

Tästä oli apual (4145) Lue lisää

Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu

Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (713) Lue lisää

Kuinka monta mailia on yksi kilometri? Todennettu

Yksi kilometri on 0,621 mailia. Kymmenen kilometriä tekee 6,21 mailia. Yksi maili on 1609 kilometriä. Kymmenen mailia tekee 16,09 kilometriä.

Tästä oli apual (712) Lue lisää
Käyttöohje Garmin Edge 1030 Pyöräilytietokone

Liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät luokat