Käyttöohje NGS Roly Hiiri

Tarvitsetko NGS Roly Hiiri käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 4.76 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi NGS Roly Hiiri arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän NGS-tuotteeseen?
Kyllä Ei
0%
100%
1 ääni

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on paras pinta käyttää hiirtä? Todennettu
Perinteinen ohjauspallohiiri toimii parhaiten pehmustetulla pinnalla, kuten hiirimatto. Optinen hiiri toimii melkein kaikilla tasaisilla pinnoilla lukuun ottamatta läpinäkyviä tai heijastavia pintoja. Pinnat, joissa on toistuva kuvio, saattavat häiritä hiiren toimintaa.

Tästä oli apual (81)
Minkä kokoinen hiiri on kätelleni paras? Todennettu
Tämä riippuu osittain henkilökohtaisista mieltymyksistä ja välttämättömyydestä, mutta yleensä hiiren tulisi olla noin 60% käden koosta. Tämä on mukavin ja ergononinen.

Tästä oli apual (21)
Mitä eroa on normaalilla hiirellä ja pelihiirellä? Todennettu
Kaikkia pelihiiriä voidaan käyttää tavallisena hiirenä. Pelihiiressä on kuitenkin usein lisäpainikkeita tietyissä paikoissa pelaamisen helpottamiseksi. On jopa pelihiiriä, joissa on painikkeita, joiden on tarkoitus pelata paremmin tiettyä peliä.

Tästä oli apual (15)
Mikä on ergonominen hiiri? Todennettu
Tavallisen hiiren päivittäinen käyttö pitkään aikaan voi aiheuttaa kipua käsivarteen ja ranteen. Tätä kutsutaan myös RSI: ksi (Repetitive Strain Injury). Ergonominen hiiri on muotoiltu vähentämään näitä ongelmia tai estämään niitä.

Tästä oli apual (8)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on NGS.