Käyttöohjeet kohteelle Bazoo Hiiret

Täältä löytyvät kaikki Bazoo Hiiret, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on paras pinta käyttää hiirtä? Todennettu
Perinteinen ohjauspallohiiri toimii parhaiten pehmustetulla pinnalla, kuten hiirimatto. Optinen hiiri toimii melkein kaikilla tasaisilla pinnoilla lukuun ottamatta läpinäkyviä tai heijastavia pintoja. Pinnat, joissa on toistuva kuvio, saattavat häiritä hiiren toimintaa.

Tästä oli apual (93)
Mikä on ergonominen hiiri? Todennettu
Tavallisen hiiren päivittäinen käyttö pitkään aikaan voi aiheuttaa kipua käsivarteen ja ranteen. Tätä kutsutaan myös RSI: ksi (Repetitive Strain Injury). Ergonominen hiiri on muotoiltu vähentämään näitä ongelmia tai estämään niitä.

Tästä oli apual (31)
Minkä kokoinen hiiri on kätelleni paras? Todennettu
Tämä riippuu osittain henkilökohtaisista mieltymyksistä ja välttämättömyydestä, mutta yleensä hiiren tulisi olla noin 60% käden koosta. Tämä on mukavin ja ergononinen.

Tästä oli apual (29)
Mitä eroa on normaalilla hiirellä ja pelihiirellä? Todennettu
Kaikkia pelihiiriä voidaan käyttää tavallisena hiirenä. Pelihiiressä on kuitenkin usein lisäpainikkeita tietyissä paikoissa pelaamisen helpottamiseksi. On jopa pelihiiriä, joissa on painikkeita, joiden on tarkoitus pelata paremmin tiettyä peliä.

Tästä oli apual (28)