Käyttöohje Lego set 42132 Technic Moottoripyörä

Tarvitsetko rakennusohjeita Lego set 42132 Technic Moottoripyörä? Alta voit katsoa ja ladata PDF-muodossa olevat rakennusohjeet ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 10 usein kysyttyä kysymystä, 2 kommenttia ja 33 ääniä, joiden keskimääräinen tuotearvio on 91/100. Jos tämä ei ole haluamasi rakennusohjeet, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 5.63 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Lego set 42132 Technic Moottoripyörä arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Lego set 42132 Technic Moottoripyörä?
Kyllä Ei
91%
9%
33 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Lego set 42132 Technic Moottoripyörä:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

CRETIN Jean-Pierre 27-08-2023
Rakensin juuri perusmallin laatikon ohjeiden mukaan. Vaihtoehtoisesta mallista ei mainita mitään. Sivusto pyytää minulta 1,99 € käsikirjan saamisesta !!!!? Etkö ole varma, että se koskee toista mallia? Voin vapaasti tutustua samaan laatikkoon, joka koskee 1. mallia, siis ilman kiinnostusta !! Kuinka me teemme?

vastaa | Tästä oli apual (0) (Googlen kääntämä)
Hoje 03-04-2024
Ei

vastaa | Tästä oli apual (0) (Googlen kääntämä)

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Lego set 42132 Technic Moottoripyörä. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Lego. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Lego set 42132 Technic Moottoripyörä käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Lego
Malli set 42132 Technic Motorcycle
Kategoria
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 5.63 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Lego Technic
Lisää Lego käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Lego set 42132 Technic Moottoripyörä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Setistäni puuttuu Lego-palikka. Mistä voin tilata varapalikan? Todennettu

Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka. Lisätietoja on Legon sivustolla.

Tästä oli apual (4688) Lue lisää

Miten voin estää Lego-lelujen värinmuutokset? Todennettu

Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa.

Tästä oli apual (1795) Lue lisää

Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Todennettu

Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä (enintään 40 °C) ja miedolla pesuaineella. Älä koskaan pese palikoita pesukoneessa tai astianpesukoneessa. Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla.

Tästä oli apual (1673) Lue lisää

Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Unohdinko käyttää niitä? Todennettu

Et. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille.

Tästä oli apual (1409) Lue lisää

Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Todennettu

Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni.

Tästä oli apual (1217) Lue lisää

Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Todennettu

Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Jos kyseessä on useita kirjasia, luettelo saattaa olla PDF-tiedoston keskellä.

Tästä oli apual (1164) Lue lisää

Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä? Todennettu

Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja. Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista.

Tästä oli apual (1046) Lue lisää

Minkä ikäiset lapset voivat leikkiä Legoilla? Todennettu

Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa.

Tästä oli apual (982) Lue lisää

Mistä löydän ohjeet Lego Technic -sarjan vaihtoehtoiselle mallille? Todennettu

Olemme yhdistäneet vaihtoehtoisten mallien ohjeet päämallin ohjeisiin. Vieritä tavallisten ohjeiden ohi nähdäksesi vaihtoehtoisen mallin.

Tästä oli apual (357) Lue lisää

Mistä löydän lisätietoja Lego-setistäni tai Lego-osasta? Todennettu

Jos haluat tietää Lego-sarjasta tai osasta, kuten sen valmistusvuoden, kuinka monta osaa setissä on, varaosia tai mistä muista sarjoista tietty osa löytyy, BrickLink.com on paras paikka. BrickLink.com on verkkosivusto, joka sisältää lähes kaikki tiedot Lego-sarjoista ja -osista, ja se on osa Lego Groupia.

Tästä oli apual (74) Lue lisää
Käyttöohje Lego set 42132 Technic Moottoripyörä

Liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät luokat