Käyttöohjeet varten Lego

Täältä löytyvät kaikki Lego-teemat, joiden rakennusohjeita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö teemaa ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Setistäni puuttuu Lego-palikka. Mistä voin tilata varapalikan? Todennettu

Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka. Lisätietoja on Legon sivustolla.

Tästä oli apual (4700) Lue lisää

Miten voin estää Lego-lelujen värinmuutokset? Todennettu

Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa.

Tästä oli apual (1804) Lue lisää

Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Todennettu

Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä (enintään 40 °C) ja miedolla pesuaineella. Älä koskaan pese palikoita pesukoneessa tai astianpesukoneessa. Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla.

Tästä oli apual (1682) Lue lisää

Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Unohdinko käyttää niitä? Todennettu

Et. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille.

Tästä oli apual (1416) Lue lisää

Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Todennettu

Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni.

Tästä oli apual (1225) Lue lisää

Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Todennettu

Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Jos kyseessä on useita kirjasia, luettelo saattaa olla PDF-tiedoston keskellä.

Tästä oli apual (1173) Lue lisää

Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä? Todennettu

Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja. Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista.

Tästä oli apual (1055) Lue lisää

Minkä ikäiset lapset voivat leikkiä Legoilla? Todennettu

Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa.

Tästä oli apual (990) Lue lisää

Mistä löydän lisätietoja Lego-setistäni tai Lego-osasta? Todennettu

Jos haluat tietää Lego-sarjasta tai osasta, kuten sen valmistusvuoden, kuinka monta osaa setissä on, varaosia tai mistä muista sarjoista tietty osa löytyy, BrickLink.com on paras paikka. BrickLink.com on verkkosivusto, joka sisältää lähes kaikki tiedot Lego-sarjoista ja -osista, ja se on osa Lego Groupia.

Tästä oli apual (86) Lue lisää