Käyttöohjeet kohteelle Lego

Täältä löytyvät kaikki Lego-teemat, joiden rakennusohjeita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö teemaa ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Setistäni puuttuu Lego-palikka. Mistä voin tilata varapalikan? Todennettu
Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka. Lisätietoja on Legon sivustolla.

Tästä oli apual (4322) Lue lisää
Miten voin estää Lego-lelujen värinmuutokset? Todennettu
Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa.

Tästä oli apual (1456) Lue lisää
Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Todennettu
Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä (enintään 40 °C) ja miedolla pesuaineella. Älä koskaan pese palikoita pesukoneessa tai astianpesukoneessa. Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla.

Tästä oli apual (1344) Lue lisää
Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Unohdinko käyttää niitä? Todennettu
Et. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille.

Tästä oli apual (1084) Lue lisää
Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Todennettu
Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni.

Tästä oli apual (967) Lue lisää
Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Todennettu
Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Jos kyseessä on useita kirjasia, luettelo saattaa olla PDF-tiedoston keskellä.

Tästä oli apual (950) Lue lisää
Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä? Todennettu
Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja. Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista.

Tästä oli apual (842) Lue lisää
Minkä ikäiset lapset voivat leikkiä Legoilla? Todennettu
Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa.

Tästä oli apual (830) Lue lisää