Käyttöohjeet varten Britax-Römer Auton istuimet

Täältä löytyvät kaikki Britax-Römer Auton istuimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voiko Isofix-turvaistuimia sijoittaa autoihin ilman Isofix-autoa? Todennettu

Useimmilla saatavilla olevilla Isofix-turvaistuimilla on yleinen hyväksyntä turvavöillä kiinnittämiseksi, autokohtaisen hyväksynnän lisäksi. Näin istuin voidaan kiinnittää turvavöillä. Lue lisätietoja turvaistuimen käyttöoppaasta. On Isofix-turvaistuimia, joita ei voida kiinnittää turvavöillä.

Tästä oli apual (714) Lue lisää

Mikä on turvallisin paikka auton lastenistuimelle? Todennettu

Tämä riippuu osittain autosta, mutta yleensä turvallisin paikka on takapenkin keskiosa. Siinä lapsi on mahdollisimman etäällä auton sivuista ja siten mahdollisimman suojassa onnettomuuksissa. Tämä koskee kuitenkin vain penkkejä, joissa on täydellinen kolmipisteturvavyö. Jos takapenkin keskimmäisellä paikalla on vain lantiovyö, lastenistuin on turvallisinta sijoittaa takapenkille ikkunan viereen.

Tästä oli apual (639) Lue lisää

Voinko käyttää auton searia lentokoneessa? Todennettu

Ei ole kansainvälisiä ohjeita turvaistuinten käytöstä lentokoneissa. Mallista riippuen on mahdollista, että turvaistuin sopii siihen. Onko se sallittu vai ei, riippuu lentoyhtiöstä. Ota aina yhteyttä lentoyhtiöön etukäteen tämän tarkistamiseksi.

Tästä oli apual (212) Lue lisää

Voiko kaikki Isofix-turvaistuimet asentaa kaikkiin Isofix-autoihin? Todennettu

Ei, on olemassa yleisiä ja ei-yleismaailmallisia Isofix-turvaistuimia. Ei-yleismaailmallista Isofix-turvaistuinta voidaan käyttää vain nimetyissä autoissa. Istuimen mukana tulee luettelo automalleista, jotka soveltuvat käytettäväksi kyseisen istuimen kanssa. Isofix-universaalia turvaistuinta voidaan käyttää vain autoissa, joissa on Isofix ja Top Tether -kiinnityspiste.

Tästä oli apual (162) Lue lisää

Kuinka kauan lapseni voi olla turvaistuimessa? Todennettu

Älä anna lapsesi istua turvaistuimessa yli 1,5 - 2 tuntia päivässä. Monet modernit rattaat tarjoavat mahdollisuuden kiinnittää turvaistuin päälle, mikä mahdollistaa lapsesi nopean kuljetuksen. Älä myöskään tällöin ylitä 1,5 - 2 tuntia päivässä.

Tästä oli apual (154) Lue lisää

Mikä on Isofix? Todennettu

Isofix on kansainvälisesti standardoitu järjestelmä autojen mountiung-turvaistuimille. Autossa on Isofix-kiinnikkeitä. Nämä kannattimet sijaitsevat selkänojan ja takaistuimen istuimen välissä ja on kytketty auton koriin. Isofix-turvaistuin on varustettu koukkuilla, jotka voidaan helposti kiinnittää kiinnikkeisiin.

Tästä oli apual (153) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Tonje 24-01-2023
Olemme menettäneet vyölukon. Voiko istuinta käyttää ilman sitä? Tai miten saan uuden?


(Googlen kääntämä)
Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Käyttöohje Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Vyhu 24-11-2021
Ycyvuvu


Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Käyttöohje Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Björn Svensson 20-09-2020
Onko olemassa sääntöä, saako selkä menosuuntaan tuoli olla istuimen ulkopuolella? Minulla on ollut koko turvaistuin istuimella hyvän turvallisuuden saamiseksi, mutta lapselta alkaa nyt olla tilaa jaloille. Onko tuohon olemassa joku sääntö, pitääkö ajatella vain kojelaudan vai tuolin eteen? Terveisin Björn


(Googlen kääntämä)
Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Käyttöohje Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Birgitta Karlberg 03-11-2019
Saitko käyttöohjeen


(Googlen kääntämä)
Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Käyttöohje Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo
Juri Nerep 10-02-2019
Hei Irrotin verhoilun auton istuimen pesuun B Multitech II, mutta nyt minulla ei ole täydellistä hallintaa istuimen, erityisesti vyöjen, järjestämisessä. Onko siihen mitään ohjetta? Meillä on tuoli eteen päin takaistuimella. Terveisin Juri Nerep, [email protected]


(Googlen kääntämä)
Britax-Römer Max-Way Turvakaukalo