Käyttöohje Krups HZ203110 Perfext Mix 5000 Plus Sauvasekoitin

Tarvitsetko Krups HZ203110 Perfext Mix 5000 Plus Sauvasekoitin käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 3.93 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Krups HZ203110 Perfext Mix 5000 Plus Sauvasekoitin arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Krups-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka voin parhaiten puhdistaa sauvasekoittimen? Todennettu
Useimmissa sauvasekoittimissa on irrotettava kappale, joka voidaan laittaa astianpesukoneeseen, tämä on ilmoitettava käyttöoppaassa. Puhdistus käsin voidaan tehdä asettamalla terät kulhoon lämmintä vettä ja käynnistämällä sauvasekoitin. Lisää pesuainetta haluttaessa. Älä koskaan kuivaa teriä, se voi saada ne tylsiksi.

Tästä oli apual (93)
Kuinka käytän eri nopeuksia? Todennettu
On parasta aloittaa pienimmällä nopeudella ja rakentaa suurimmalla nopeudella. Tämä antaa parhaat tulokset ja vähiten roiskeita.

Tästä oli apual (56)
Voinko kietoa johdon laitteen ympärille käytön jälkeen? Todennettu
On parempi olla tekemättä tätä, koska se voi vahingoittaa johtoa. Parasta on kääriä johto samalla tavalla kuin se oli tuotteen pakattuessa.

Tästä oli apual (14)

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje Krups HZ203110 Perfext Mix 5000 Plus Sauvasekoitin