Käyttöohjeet varten Rauch Sängynrungot

Täältä löytyvät kaikki Rauch Sängynrungot, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on patjan vähimmäispaksuus? Todennettu

Kaiken tyyppisten patjojen suositellaan olevan vähintään 16 cm paksuja riittävän mukavuuden takaamiseksi.

Tästä oli apual (423) Lue lisää

Voinko käyttää tuplapatjaa parivuoteessa, jossa on yksilöllisesti säädettävä sälepohja? Todennettu

Ei. Kahden hengen patjaa ei ole mahdollista laittaa parivuoteelle, jossa on yksilöllisesti sälepohja, molempien puoliskojen mahdollisen korkeuseron vuoksi. Jokainen puolikas tarvitsee yhden patjan. Ei ole myöskään mahdollista käyttää kaksoispatjaa.

Tästä oli apual (241) Lue lisää

Mitä eroa on sängynrungolla ja laatikkojousella? Todennettu

Sängynrungossa on vain patja, mutta se ei vaadi vaimennusta tai muuta mukavuutta. Laatikkojouset ovat patjanpidikkeet, jotka on täytetty metallikäämeillä. Kelojen välinen tila tarjoaa ylimääräisen ilmanvaihdon. Laatikkojousen päälle lisätään patja ja mahdollisesti patjanpäällinen. Laatikkojousen ja patjan yhdistelmä antaa hyvän painojakauman ja hyvän ilmanvaihdon.

Tästä oli apual (191) Lue lisää

Mitä eroa on puisella ja metallisella sängynrungolla? Todennettu

Puiset sängynrungot ovat yleensä tukevampia kuin metalliset sängynrungot. Tämä tarkoittaa, että metallisella sängynrungolla lujuus on tarkistettava useammin ja ruuvit on kiristettävä useammin.

Tästä oli apual (178) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Rauch Relation Sängynrunko
Holpné Biróczki Timea 18-11-2023
Arvoisa asiakaspalvelun työntekijä! Rauch Relation Sängynrunko M1514_03 Ostimme Venlo sängyn ja siellä on silitysrauta jolla sängyn runkoa voi kääntää yhdessä jalkojen kanssa enkä löydä ohjetta sille ja haluaisin tehdä sen koska sänky narisee koska jos se liikkuu, se ei narise. Kiitos paljon! Hei, Holpné Timea Biróczki


(Googlen kääntämä)
Rauch Relation Sängynrunko
Käyttöohje Rauch Mavi Base Sängynrunko
Thomas Preis 18-03-2022
MAvi Lisäsängyn runko 180x200 sängynpäädyllä; Kokoamisohjeet harhaanjohtavat, virheelliset ja puutteelliset; Pääosan asennusohjeet ovat epätarkkoja, ruuviliitokset ovat erittäin hankalia ja monimutkaisia. Koristekalvon tarttuvuus on huono reunoissa ja liitoksissa. Olen tottunut Rauchin parempaan laatuun.


(Googlen kääntämä)
Rauch Mavi Base Sängynrunko