Käyttöohjeet kohteelle Adler Viinikaapit

Täältä löytyvät kaikki Adler Viinikaapit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voinko säilyttää puna- ja valkoviiniä samassa viinikaapissa? Todennettu
Joo. Puna- ja valkoviiniä tarjoillaan eri lämpötiloissa, mutta ihanteellinen varastointilämpötila on sama, 12 ° C.

Tästä oli apual (207)
Jos haluan jääkaappipakastimeni olla kylmempi, pitäisikö minun valita korkeampi tai matalampi asetus? Todennettu
Useimmissa jääkaappipakastimissa korkeampi asetus tarkoittaa, että kone jäähtyy kovemmin. Pienemmällä asetuksella kone jäähtyy vähemmän kovasti ja lämpötila jääkaapissa-pakastimessa on korkeampi.

Tästä oli apual (132)
Ostin uuden viinikaapin, voinko käynnistää sen heti? Todennettu
Ei, viinikaapin on oltava pystyasennossa vähintään 4 tuntia, ennen kuin se voidaan käynnistää. Tämä johtuu siitä, että jäähdytysnesteen on laskeuduttava.

Tästä oli apual (122)
Kuinka kauan kestää, ennen kuin jääkaapini saavuttaa asetetun lämpötilan, kun käynnistän sen? Todennettu
Tämä riippuu jääkaapin koosta, iästä ja mallista. Voi kestää useita tunteja - 24 tuntia, ennen kuin jääkaappi saavuttaa asetetun lämpötilan. Prosessia voidaan nopeuttaa asettamalla ei-pilaantuvia tavaroita jääkaappiin. Jääkaapin lämpötilaa ei voida mitata kunnolla tuntemalla sisällä olevaa ilmaa. Paras tapa selvittää, onko jääkaappi saavuttanut asetetun lämpötilan, on laittaa lasillinen vettä jääkaappiin, jossa on lämpömittari.

Tästä oli apual (85)