Käyttöohjeet varten Friteerauskeittimet

Täältä löytyvät kaikki Friteerauskeittimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka usein minun pitäisi vaihtaa rasvakeittimeni rasva tai öljy? Todennettu

Pääset parhaaseen tulokseen vaihtamalla rasvan tai öljyn kahdeksan käyttökerran välein, jos teet pikkupurtavaa. Jos paistat ranskalaisia perunoita, rasva tai öljy voidaan vaihtaa 12 käyttökerran välein.

Tästä oli apual (1009) Lue lisää

Voinko puhdistaa rasvakeittimen sisäosan hankauslaitteella? Todennettu

Ei. Useimmissa rasvakeittimissä on erityinen kerros, joka voi vaurioitua hankaus- tai hankausaineella. Käytä vain hankauslaitteen pehmeää sivua tai kosteaa pyyhettä.

Tästä oli apual (412) Lue lisää

Mikä on rasvakeittimen kylmävyöhyke? Todennettu

Kylmävyöhykkeisissä rasvakeittimissä osa öljystä on lämmityselementin alapuolella. Tämä öljyn osa on kylmempi kuin yläosa. Muruset kelluvat pohjaan ja päätyvät tälle kylmälle alueelle varmistaen, että öljy pysyy puhtaana pidempään.

Tästä oli apual (392) Lue lisää