Käyttöohjeet kohteelle Electrolux Friteerauskeittimet

Täältä löytyvät kaikki Electrolux Friteerauskeittimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka usein minun pitäisi vaihtaa rasvakeittimeni rasva tai öljy? Todennettu
Pääset parhaaseen tulokseen vaihtamalla rasvan tai öljyn kahdeksan käyttökerran välein, jos teet pikkupurtavaa. Jos paistat ranskalaisia perunoita, rasva tai öljy voidaan vaihtaa 12 käyttökerran välein.

Tästä oli apual (788)
Haluan tietää, kuinka vanha Electrolux-kodinkoneeni on. Miten toimin? Todennettu
Tuotteen iän voi selvittää sarjanumeron avulla. Se löytyy laitteesta. Sarjanumeron ensimmäinen merkki osoittaa vuoden (esim. 1 = 2001) ja kaksi seuraavaa numeroa valmistusviikon (esim. 35 = kyseisen vuoden viikko 35). Sarjanumero 13500016 kertoo siis, että kone on valmistettu vuoden 2001 viikolla 35.

Tästä oli apual (508)
Voinko puhdistaa rasvakeittimen sisäosan hankauslaitteella? Todennettu
Ei. Useimmissa rasvakeittimissä on erityinen kerros, joka voi vaurioitua hankaus- tai hankausaineella. Käytä vain hankauslaitteen pehmeää sivua tai kosteaa pyyhettä.

Tästä oli apual (253)
Mikä on rasvakeittimen kylmävyöhyke? Todennettu
Kylmävyöhykkeisissä rasvakeittimissä osa öljystä on lämmityselementin alapuolella. Tämä öljyn osa on kylmempi kuin yläosa. Muruset kelluvat pohjaan ja päätyvät tälle kylmälle alueelle varmistaen, että öljy pysyy puhtaana pidempään.

Tästä oli apual (220)