Käyttöohje Deltaco PCH90 Toimistotuoli

Tarvitsetko käyttöoppaan Deltaco PCH90 Toimistotuoli? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 2 usein kysyttyä kysymystä, 0 kommenttia ja 0 ääntä. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 5.62 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Deltaco PCH90 Toimistotuoli arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Deltaco PCH90 Toimistotuoli?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Deltaco PCH90 Toimistotuoli:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Deltaco PCH90 Toimistotuoli. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Deltaco. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Deltaco PCH90 Toimistotuoli käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Deltaco
Malli PCH90
Kategoria Toimistotuolit
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 5.62 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Deltaco Toimistotuolit
Lisää Toimistotuolit käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Deltaco PCH90 Toimistotuoli

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on työtuolin ihanteellinen korkeus työpöydän suhteen? Todennettu

Optimaalisen istuma-asennon saavuttamiseksi tuolin tulee olla korkeudella, jonka jalkasi ovat lattialla ja ylä- ja sääret ovat 90 asteen kulmassa. Kosketa tässä asennossa kaulusluusi ja anna kätesi roikkua vartaloasi pitkin. Kyynärpääsi on ihanteellinen pöydän korkeus.

Tästä oli apual (322) Lue lisää

Kuinka monta tuntia päivässä voin istua työtuolilla? Todennettu

Ihannetapauksessa sinun ei pitäisi istua yli 8 tuntia päivässä. Tänä aikana on erittäin suositeltavaa nousta ylös 20-30 minuutin välein ja kävellä noin minuutin ajan ennen kuin istut uudelleen.

Tästä oli apual (5) Lue lisää
Käyttöohje Deltaco PCH90 Toimistotuoli