Käyttöohje - Biltema 34-312 Kuljetuslaatikko

Tarvitsetko Biltema 34-312 Kuljetuslaatikko käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 0.62 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Biltema 34-312 Kuljetuslaatikko arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Biltema-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka nopeasti voi ajaa autolla, jonka katolla on suksiboksi tai kuljetuslaatikko? Todennettu
Mitään täsmällistä rajaa ei yleisesti ottaen ole. Suksiboksi voi kuitenkin vaikuttaa ajokokemukseen. Sen vuoksi yli 130 km/h nopeus ei ole suositeltava.

Tästä oli apual (164)
Mikä on paras tapa ladata kattolaatikko? Todennettu
Ensinnäkin, yritä ladata raskaimmat esineet itse autoon ja kevyimmät esineet kattolaatikkoon. Jaa paino tasaisesti kattolaatikon yli siten, että raskaimmat esineet ovat keskellä, kattotankojen yläpuolella. Varmista, että kattolaatikossa olevat esineet eivät voi liikkua ja peitä teräviä esineitä, jotta estetään kattolaatikon tai muun matkatavaran vaurioituminen.

Tästä oli apual (25)
Vaikuttaako kattolaatikko polttoaineeni kulutukseen? Todennettu
Joo. Vaikka tarkka määrä riippuu autosta ja kattolaatikosta, voidaan sanoa, että polttoaineenkulutus kasvaa 1 litralla 100 kilometriä kohden keskinopeudella 100 km / h.

Tästä oli apual (24)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Biltema.