Käyttöohjeet varten Kuljetuslaatikot

Täältä löytyvät kaikki Kuljetuslaatikot, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka nopeasti voi ajaa autolla, jonka katolla on suksiboksi tai kuljetuslaatikko? Todennettu

Mitään täsmällistä rajaa ei yleisesti ottaen ole. Suksiboksi voi kuitenkin vaikuttaa ajokokemukseen. Sen vuoksi yli 130 km/h nopeus ei ole suositeltava.

Tästä oli apual (343) Lue lisää

Vaikuttaako kattolaatikko polttoaineeni kulutukseen? Todennettu

Joo. Vaikka tarkka määrä riippuu autosta ja kattolaatikosta, voidaan sanoa, että polttoaineenkulutus kasvaa 1 litralla 100 kilometriä kohden keskinopeudella 100 km / h.

Tästä oli apual (171) Lue lisää

Mikä on paras tapa ladata kattolaatikko? Todennettu

Ensinnäkin, yritä ladata raskaimmat esineet itse autoon ja kevyimmät esineet kattolaatikkoon. Jaa paino tasaisesti kattolaatikon yli siten, että raskaimmat esineet ovat keskellä, kattotankojen yläpuolella. Varmista, että kattolaatikossa olevat esineet eivät voi liikkua ja peitä teräviä esineitä, jotta estetään kattolaatikon tai muun matkatavaran vaurioituminen.

Tästä oli apual (161) Lue lisää