Käyttöohje Baltic Delta 150 Pelastusliivi

Tarvitsetko Baltic Delta 150 Pelastusliivi käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 4.12 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Baltic Delta 150 Pelastusliivi arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Baltic-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka usein minun tulee vaihtaa pelastusliivi? Todennettu
Pelastusliivin käyttöikä riippuu tekijöistä, kuten liivin tyypistä, käyttötiheydestä ja säilytysolosuhteista. On tärkeää tarkistaa pelastusliivisi säännöllisesti kulumisen tai vaurioiden varalta. Vaahtomuovimateriaalista valmistetut pelastusliivit huononevat ajan myötä, joten on suositeltavaa vaihtaa ne 5-10 vuoden välein, kun taas puhallettavat pelastusliivit 3-5 vuoden välein tai valmistajan suosittelemana.

Tästä oli apual (2)

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje Baltic Delta 150 Pelastusliivi