Käyttöohje - Auriol IAN 288616 Herätysvalo

Tarvitsetko Auriol IAN 288616 Herätysvalo käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 1.28 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Auriol IAN 288616 Herätysvalo arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Auriol-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on Auriol-tuotteeni mallinumero? Todennettu
Vaikka joillakin Auriol-tuotteilla on vaihtoehtoinen mallinumero, kaikilla on IAN-numero, jolla tuote voidaan tunnistaa.

Tästä oli apual (173)
Voidaanko jokaista herätysvaloa käyttää myös nukahtamiseen? Todennettu
Vaikka nimi viittaa toisin, monilla herätysvaloilla on myös mahdollisuus nukahtaa. Yksinkertaisemmissa malleissa ei välttämättä ole tätä toimintoa, joten tarkista aina ennen ostamista.

Tästä oli apual (17)
Mitä eroa on herätysvalolla ja päivänvalolla? Todennettu
Herätysvalojen on yleensä tarkoitus simuloida luonnollista siirtymistä tummasta valoon ja päinvastoin. Näin voit vähitellen herätä tai nukahtaa. Päivänvalolamppujen on tarkoitus korvata päivänvalon puute ihmisten kanssa, joilla on tästä syystä ongelmia.

Tästä oli apual (10)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Auriol.