Käyttöohjeet kohteelle Auriol Sääasemat

Täältä löytyvät kaikki Auriol Sääasemat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Sääasemani ennusti, että alkaisi sataa, mutta niin ei käynyt. Mistä se johtuu? Todennettu
Sääaseman ennustus perustuu ilmanpaineeseen. Yleensä matalapaine merkitsee huonoa säätä ja korkeapaine hyvää säätä. On mahdollista, että sääolot kehittyivät eri tavalla kuin ilmanpaine ennusti.

Tästä oli apual (1256)
Mikä on Auriol-tuotteeni mallinumero? Todennettu
Vaikka joillakin Auriol-tuotteilla on vaihtoehtoinen mallinumero, kaikilla on IAN-numero, jolla tuote voidaan tunnistaa.

Tästä oli apual (376)
Mikä on paras sääaseman ja sen antureiden sijainti? Todennettu
Itse sääasema on sijoitettu sisälle, ja se on pidettävä poissa lämmönlähteistä, kuten keittiöstä, ikkunoista tai sähkölaitteista. Erillinen ulkolämpötila-anturi on sijoitettava varjoon ja vähintään 1,25 m maanpinnan yläpuolelle. Sadetunnistin on sijoitettava avoimelle alueelle, jossa se voi aina kerätä sadetta. Tuulianturi on sijoitettava myös avoimelle alueelle, tuulen mahdollisten esteiden kanssa.

Tästä oli apual (221)
Voinko jättää vaihdettavan akun laitteeseen pitkäksi aikaa? Todennettu
Vaihdettavat paristot voivat olla laitteessa pitkään, jos laitetta käytetään. Kun laitetta säilytetään pitkään, on suositeltavaa poistaa paristot hapettumisen estämiseksi.

Tästä oli apual (163)
Laitteeni akku on hapetettu, voinko silti käyttää sitä turvallisesti? Todennettu
Ja, laitetta voidaan silti käyttää turvallisesti. Poista ensin oxidizd-paristo. Älä koskaan käytä tätä paljain käsin. Puhdista sitten paristolokero etikkaan tai sitruunamehuun kastetulla vanupuikolla. Anna sen kuivua ja aseta uudet paristot.

Tästä oli apual (163)
Sääasemallani on sademittari, voiko se mitata myös lumisateen määrän? Todennettu
Jotkut sademittarit on varustettu lämmityselementillä, joka saa lumen sulamaan ja mahdollistaa sen mittaamisen. Ilman lämmityselementtiä sademittari tukkeutuu eikä mittausta voida suorittaa.

Tästä oli apual (162)