Käyttöohjeet kohteelle Clas Ohlson MP3-soittimet

Täältä löytyvät kaikki Clas Ohlson MP3-soittimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä eroa on Mp3, WAV, AIFF ja FLAC välillä? Todennettu
Erona on, että WAV, AIFF ja FLAC ovat häviöttömiä tiedostotyyppejä, joissa Mp3 on 'häviöllinen' tiedostotyyppi. Tämä tarkoittaa, että Mp3: n luomiseksi käytetään suurempaa pakkausta. Tämä pienentää tiedostoja, mutta johtaa myös laadun heikkenemiseen.

Tästä oli apual (24)
Mitä teen, kun liitän kuulokkeet laitteeseeni, se ei toimi oikein. Todennettu
On mahdollista, että lika on kertynyt aukkoon, johon kuulokkeet on kytketty, estäen sitä pääsemästä oikeaan kontaktiin. Paras tapa puhdistaa tämä on paineilmalla. Jos olet epävarma, anna tämän tehdä ammattilainen.

Tästä oli apual (23)
Mitä Mp3 tarkoittaa? Todennettu
Mp3 on lyhenne sanoista MPEG3. Tämä tarkoittaa Moving Picture Experts Group Layer-3 -ääntä. Mp3 on eniten käytetty tiedostomuoto musiikin tai muunlaisen äänen tallentamiseen ja toistamiseen.

Tästä oli apual (14)
Kuinka paljon kilotavua, megatavua, gigatavua ja teratavua on? Todennettu
Yksi kilotavu koostuu 1000 tavusta. 1 megatavu = 1000 kilotavua. 1 gigatavu = 1000 megatavua. 1 teratavu = 1000 gigatavua.

Tästä oli apual (10)