Käyttöohje Adler AD 6020 Uuni

Tarvitsetko Adler AD 6020 Uuni käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 8.89 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Adler AD 6020 Uuni arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Adler-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Uuni ei kuumene tarpeeksi, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu
Termostaatti varmistaa, että uunit lämpenevät määritettyyn lämpötilaan. Termostaatti on todennäköisesti viallinen. Pyydä se vaihtamaan. Jos olet epävarma, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (1887)
Mikä on pyrolyysi? Todennettu
Jotkut uunit on varustettu pyrolyysitoiminnolla. Tämä on puhdistusjärjestelmä, joka polttaa likaa ja rasvaa uunissa käyttämällä erittäin korkeita lämpötiloja. Pyrolyysin jälkeen kaikki lika on muuttunut tuhkaksi ja se on helppo poistaa. Jos uunilla on pyrolyysitoiminto, on suositeltavaa käyttää sitä 3-4 kertaa vuodessa uunin pitämiseksi puhtaana.

Tästä oli apual (1671)
Kun käytän uunia, usein jää ruokaa, joka putoaa pohjaan aiheuttaen savua. Kuinka voin estää tämän? Todennettu
Monissa uuneissa on sekä ritilä että leivinpelti. Kun ruokaa valmistetaan ritilällä, leivinpelti voidaan sijoittaa pohjaan, jotta ruoan jäännökset eivät pala ja aiheuta savua.

Tästä oli apual (383)
Savua kerääntyy uuniin lämmetessä, miksi näin on? Todennettu
Uunissa on todennäköisesti jäljellä aiemmasta käytöstä saatuja ruokajäämiä. Erityisesti rasvaiset ruokajäämät voivat tuottaa savua kuumennettaessa. Puhdista uuni huolellisesti.

Tästä oli apual (382)
Voinko valmistaa useita tuotteita samanaikaisesti käyttämällä useampaa grillilokeroa? Todennettu
Teknisesti tämä on mahdollista. Ruokatyypistä riippuu kuitenkin, haluatko säätää valmistusaikaa tai vaihtaa lokerot puoliväliin valmistuksen aikana.

Tästä oli apual (382)

Loading…

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje Adler AD 6020 Uuni