Käyttöohje Acer A1300W Projektori

Tarvitsetko Acer A1300W Projektori käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 10.38 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Acer A1300W Projektori arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Acer-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voiko projektorin sammuttaa heti käytön jälkeen? Todennettu
Projektorin lamppu on hyvin kuuma vielä käytön päätyttyä. Projektori kannattaa jättää päälle joksikin aikaa käytön jälkeen, jolloin sen tuuletin ehtii jäähdyttää lampun. Tämä pidentää lampun käyttöikää.

Tästä oli apual (115)
Mikä on trapetsikorjaus? Todennettu
Projektoria ei usein voida sijoittaa suoraan näytön tai seinän eteen. Heijastettu kuva voi vääristyä tämän vuoksi. Tämä on avainkivivaikutus. Trapetsikorjaus on ominaisuus, joka korjaa tämän vääristymän. Kaikki projektorit eivät tarjoa trapetsikorjausta.

Tästä oli apual (77)
Mikä on kontrastisuhde? Todennettu
Kontrastisuhde kertoo, kuinka kaukana valkoisin valkoinen on mustimmasta mustasta. Esimerkiksi 400: 1: n kontrastisuhde tarkoittaa, että mustin musta näytöllä on 400 kertaa tummempi kuin valkoisin valkoinen. Suuri kontrastisuhde vaikuttaa kuvan terävyyteen.

Tästä oli apual (41)
Mistä löydän Acer-projektorini sarjanumeron? Todennettu
SNID ja sarjanumero löytyvät projektorin pohjalta. SNID koostuu aina 11 tai 12 numerosta. Sarjanumero koostuu numeroista ja kirjaimista, mutta siinä ei koskaan ole O-kirjainta.

Tästä oli apual (3)

Keskustele tuotteesta

Käyttöohje Acer A1300W Projektori