Käyttöohjeet kohteelle Aiptek Projektorit

Täältä löytyvät kaikki Aiptek Projektorit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voiko projektorin sammuttaa heti käytön jälkeen? Todennettu
Projektorin lamppu on hyvin kuuma vielä käytön päätyttyä. Projektori kannattaa jättää päälle joksikin aikaa käytön jälkeen, jolloin sen tuuletin ehtii jäähdyttää lampun. Tämä pidentää lampun käyttöikää.

Tästä oli apual (110)
Mikä on trapetsikorjaus? Todennettu
Projektoria ei usein voida sijoittaa suoraan näytön tai seinän eteen. Heijastettu kuva voi vääristyä tämän vuoksi. Tämä on avainkivivaikutus. Trapetsikorjaus on ominaisuus, joka korjaa tämän vääristymän. Kaikki projektorit eivät tarjoa trapetsikorjausta.

Tästä oli apual (73)
Mikä on kontrastisuhde? Todennettu
Kontrastisuhde kertoo, kuinka kaukana valkoisin valkoinen on mustimmasta mustasta. Esimerkiksi 400: 1: n kontrastisuhde tarkoittaa, että mustin musta näytöllä on 400 kertaa tummempi kuin valkoisin valkoinen. Suuri kontrastisuhde vaikuttaa kuvan terävyyteen.

Tästä oli apual (39)