Käyttöohjeet kohteelle Kalastuskelat

Täältä löytyvät kaikki Kalastuskelat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kalastusrullani ei vedä tasaisesti, mitä voin tehdä? Todennettu
Tämä voi johtua aluslevystä, jota ei ole voideltu kunnolla, tai aluslevystä, joka on kastettu öljyllä. Voitele aluslaatta, jos sitä ei ole tehty oikein. Jos aluslaatta kastuu öljyyn, se on vaihdettava.

Tästä oli apual (218)
Kuinka puhdistan ja huoltan kalastuskelani oikein? Todennettu
Puhdistaaksesi ja huoltaaksesi kalastuskelasi kunnolla, varmista ensin, että poistat siiman ja kaikki roskat kelasta. Puhdista rullan runko ja kahva pehmeällä harjalla ja miedolla saippualla. Käytä sisätiloissa pientä harjaa ja voiteluainetta liikkuvien osien puhdistamiseen ja suojaamiseen. Muista myös tarkistaa, onko irtonaisia ​​tai kuluneita osia, jotka on ehkä vaihdettava.

Tästä oli apual (3)
Kuinka kelaan kalastuskelani oikein? Todennettu
Kelaaksesi kelan oikein, varmista ensin, että kela on täytetty sopivalla määrällä ja tyyppisellä siimalla aiottuun kalastukseen. Pujota seuraavaksi siima sauvan ohjaimien läpi ja sido se kelan kelaan. Pidä tangosta ja kelasta hieman vinossa ja käännä kahvaa saadaksesi löysän siiman samalla kun syötät siimaa rullalle. Muista jättää pieni määrä siimaa kelaan, jotta siima ei sotkeudu tai katkea.

Tästä oli apual (2)
Mitä erityyppisiä kalastusrullia on? Todennettu
Kalastuskeloja on useita tyyppejä, mukaan lukien spinning-kelat, baitcasting-kelat, spincast-rullat ja perhokelat. Spinning-kelat ovat suosituin ja monipuolisin kelatyyppi, joka sopii useimpiin kalastustyyppeihin. Baitcasting-kelat on suunniteltu kokeneemmille kalastajille ja niitä käytetään tyypillisesti makean veden kalastukseen. Spincast-kelat ovat hybridi spinning- ja baitcasting-keloista, ja niitä on helppo käyttää aloittelijoille. Perhokeloja käytetään perhokalastukseen, ja niiden ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa siiman tasaisen ja kontrolloidun irrottamisen.

Tästä oli apual (2)
Voinko käyttää kehruukelaani suolaveden kalastukseen? Todennettu
Kyllä, kehruukeloja voidaan käyttää suolavesikalastukseen, mutta on tärkeää puhdistaa ja huoltaa kela kunnolla jokaisen suolaisessa vedessä käytön jälkeen korroosion estämiseksi. On myös tärkeää käyttää suolavesikohtaista siimaa, koska se on kestävämpi ja kestää suolan ja muiden vedessä olevien elementtien aiheuttamia vaurioita.

Tästä oli apual (2)