Käyttöohjeet varten Lowrance Kaikuluotaimet

Täältä löytyvät kaikki Lowrance Kaikuluotaimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka kiinnitän kalakaiun veneeseeni oikein? Todennettu

Oikea tapa kiinnittää kalakaiku veneeseesi riippuu tietystä kalakaiun mallista. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita kalakaiun asentamisessa. Yleensä anturi tulee asentaa paikkaan, jossa se on täysin veden alla, kun vene on liikkeessä, ja näyttö tulee asentaa paikkaan, joka on helposti käyttäjän nähtävissä.

Tästä oli apual (17) Lue lisää

Mitä eroa on kalakaiun ja syvyysmittarin välillä? Todennettu

Kalakaiku ja syvyysmittari ovat samankaltaisia ​​laitteita, mutta kalakaiku sisältää tyypillisesti lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuuden paikantaa ja näyttää kaloja ja muita vedenalaisia ​​rakenteita, kun taas syvyysmittaria käytetään ensisijaisesti veden syvyyden mittaamiseen.

Tästä oli apual (13) Lue lisää

Voinko käyttää kalakaikua suolaisessa tai makeassa vedessä? Todennettu

Useimmat kalakaikut on suunniteltu toimimaan sekä suolaisessa että makeassa vedessä, mutta on tärkeää tarkistaa valmistajan tiedot ennen kuin käytät kalakaikua suolaisessa vedessä. Joissakin kalakaikuissa voi olla lisäominaisuuksia tai materiaaleja, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi suolaisen veden ympäristöissä.

Tästä oli apual (12) Lue lisää

Viimeisimmät kommentit

Käyttöohje Lowrance HOOK-4x Kaikuluotain
Johan Bekker 04-08-2023
Haluaisin hollanninkielisen käsikirjan nurkasta 4 [email protected]


(Googlen kääntämä)
Lowrance HOOK-4x Kaikuluotain