Käyttöohjeet kohteelle Sony Tulostimet

Täältä löytyvät kaikki Sony Tulostimet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Värikasetti on uusi, mutta se ei tulosta, miksi se on? Todennettu
Uusissa mustekaseteissa on aina tarra tulostuspäässä, mikä estää niiden kuivumisen pakkauksen sisällä. Poista tämä tarra varmistaaksesi, että mustetta pääsee ulos kasetista.

Tästä oli apual (291) Lue lisää
Haluan tulostaa jotain koko sivua, mutta mitä teen, aina jää valkoinen reuna. Miksi niin? Todennettu
Suurin osa tulostimista ei pysty tulostamaan reunattomasti, koska tulostin tarvitsee paikan paperin pitämiseen. Tämän vuoksi aina on valkoinen reuna.

Tästä oli apual (199) Lue lisää
Mustepatruunani on kuivunut, mitä voin tehdä? Todennettu
On kasetteja, joissa on tulostuspää ja ilman sitä. Vain kasetit, joissa on tulostuspää, voidaan poistaa itse. Ota vanupuikko ja upota se haaleaan lämpimään veteen. Hiero varovasti tulostuspäätä tekemättä sitä liian märäksi. Toista tarvittaessa.

Tästä oli apual (124) Lue lisää
Mitä eroa on mustesuihkutulostimella ja lasertulostimella? Todennettu
Suurin ero näiden kahden tulostintyypin välillä on tekniikka. Mustesuihkutulostin asettaa erittäin pienet mustepisarat paperille. Koska muste on nestemäistä, tulostuspää voi kuivua ajan myötä. Tämän estämiseksi tarvitaan säännöllistä tulostusta. Lasertulostin levittää väriainetta (mustaa tai värillistä jauhetta) paperille. Jauhe ei voi kuivua, joten säännöllinen tulostus on tarpeetonta. Lisäksi keskimäärin lasertulostimet toimivat nopeammin kuin mustesuihkutulostimet.

Tästä oli apual (117) Lue lisää
Voiko jokainen tulostin tulostaa valokuvapaperille? Todennettu
Ei, tämä on erityisominaisuus, joka joillakin tulostimilla on. Tämä johtuu osittain valokuvapaperin paksuudesta.

Tästä oli apual (84) Lue lisää
Tulostetut asiakirjat ovat vino, mitä voin tehdä? Todennettu
On useita asioita, jotka voivat aiheuttaa tämän. Paperi voi olla ladattu väärin. On mahdollista, että paperilla ei ole tätä tulostinta vastaavia teknisiä tietoja. Saattaa olla, että valittu paperikoko ei vastaa todellista paperia. Jos mikään näistä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä valmistajaan.

Tästä oli apual (58) Lue lisää
Mikä on paperin paksuus? Todennettu
Paperin paksuus ilmoitetaan painolla, esimerkiksi 80 grammaa paperia. Tämä on paperin paino neliömetrillä. Painavampi paperi on paksumpaa ja tukevampaa.

Tästä oli apual (55) Lue lisää
Mitä DPI tarkoittaa? Todennettu
DPI (dots per inch) tarkoittaa pistettä tuumalle ja se osoittaa, miten tarkasti yksityiskohdat esitetään tulostettuina. Suuri DPI-arvo merkitsee tarkempaa tulostusta.

Tästä oli apual (51) Lue lisää
Mitä paperin paksuutta voin parhaiten käyttää tulostimessani? Todennettu
Tavallinen kulutustulostin käyttää yleensä 80 gramman paperia. Muut usein käytetyt vakiopainot ovat 120 grammaa ja 160 grammaa.

Tästä oli apual (44) Lue lisää
Mitä SD tarkoittaa? Todennettu
SD tarkoittaa Secure Digital. SD-kortit ovat tavallinen tallennusväline monille digitaalikameroille.

Tästä oli apual (37) Lue lisää