Käyttöohjeet kohteelle Kiintolevyasemat

Täältä löytyvät kaikki Kiintolevyasemat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

En pysty kopioimaan suuria tiedostoja kiintolevylle, miksi näin on? Todennettu
On mahdollista, että kiintolevyasema käyttää FAT32-tiedostojärjestelmää. Tämä rajoittaa tiedostojen koon noin 4 Gt: iin, mutta voi aiheuttaa ongelmia 2 Gt: n tai sitä suuremmissa tiedostoissa. Suurempien tiedostojen käyttäminen edellyttää, että kiintolevyasema on alustettava toiseen tiedostojärjestelmään, esimerkiksi NTFS: ään. Varoitus! Kiintolevyasemaa alustettaessa kaikki siinä olevat tiedostot menetetään!

Tästä oli apual (19)
Kuinka paljon kilotavua, megatavua, gigatavua ja teratavua on? Todennettu
Yksi kilotavu (KB) koostuu 1000 tavusta. 1 megatavu (MB) = 1000 kilotavua. 1 gigatavu (Gt) = 1000 megatavua. 1 teratavu (TB) = 1000 gigatavua.

Tästä oli apual (2)
Mitä eroa on kiintolevyllä ja SSD: llä? Todennettu
Kiintolevyasemassa on useita liikkuvia levyjä. Sen avulla voidaan tallentaa suuria määriä tietoja, mutta se käyttää paljon virtaa ja on haavoittuva. SSD-asemalla ei ole liikkuvia osia, mutta se käyttää siruja kuten USB-tikku. Sen etuna on nopea ja kevyt, mutta mahdollistaa vähemmän dataa.

Tästä oli apual (1)