Käyttöohjeet kohteelle Champion Kannettavat laturit

Täältä löytyvät kaikki Champion Kannettavat laturit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Kuinka kauan matka-akun täydellinen lataaminen kestää? Todennettu
Tämä riippuu mallista ja kapasiteetista, mutta yleensä kannettavien vara-akkujen lataaminen on nopeampaa, kun vara-akku liitetään pistorasiaan eikä jonkun toisen laitteen USB-porttiin.

Tästä oli apual (387)
Onko normaalia, että valo vilkkuu latauksen aikana? Todennettu
Kyllä, useimmissa kannettavissa latureissa pieni valo vilkkuu latauksen aikana. Usein valo palaa jatkuvasti, kun latausjakso on valmis.

Tästä oli apual (159)
Onko normaalia, että varavirtalähde kuumenee, kun sitä ladataan? Todennettu
Kyllä, varavirtalähteet kuumenevat latauksen aikana. Se on täysin normaalia.

Tästä oli apual (77)
Kuinka voin varmistaa, että kannettava laturini kestää niin kauan kuin mahdollista? Todennettu
Kannettavaa laturia käytettäessä on parasta käyttää sitä, kunnes se on täysin tyhjä, ja ladata sitten se kokonaan. Välilataus lyhentää akun käyttöikää.

Tästä oli apual (51)
Kuinka paljon virtaa kannettavalla laturillani pitäisi olla? Todennettu
Kuinka paljon virtaa kannettavalla laturilla pitäisi olla, riippuu siitä, mitä laitetta sen pitäisi ladata. Yleensä voidaan sanoa, että älypuhelimen tai Mp3-soittimen lataamiseen tarvitaan 2200-4000mAh, tableteille 5000-8000mAh ja kannettaville 10400-12000mAh.

Tästä oli apual (26)
Mitä mAh tarkoittaa? Todennettu
mAh tarkoittaa milliampeeria tunnissa ja ilmaisee akun virran. Esimerkiksi 2000 mAh: n akku tuottaa 2000 milliampeeria tunnissa ja pystyy käyttämään radiota, joka käyttää 250 mA: ta tunnissa 8 tunnin ajan. Suuremman mAh: n akulla on pidempi käyttöaika.

Tästä oli apual (25)