Käyttöohjeet kohteelle Acuvue Piilolinssit

Täältä löytyvät kaikki Acuvue Piilolinssit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö mallia ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä eroa on kovilla ja pehmeillä piilolinsseillä? Todennettu
On vanhempia ja uudempia kovia linssejä. Vanhemmat linssit valmistettiin PMMA: sta, eivätkä päästäneet happea kunnolla läpi. Tämä teki silmistä väsyneempiä ja ärtyisempiä. Uudemmilla kovilla linsseillä ei ole enää tätä ongelmaa. Ne ovat vähemmän mukavia ja kalliimpia kuin pehmeät linssit, mutta kestävät kauemmin. Pehmeitä linssejä käytetään nykyään eniten. Ne ovat halvempia ja mukavampia. Kuitenkin myös ne likaantuvat helpommin ja voivat olla vaikeampia käyttää.

Tästä oli apual (0)
Voiko piilolinssejä säilyttää tavallisessa hanavedessä? Todennettu
Ei missään tapauksessa. Hanavesi saattaa sisältää bakteereja, jotka voivat aiheuttaa tulehduksia. Säilytä linssit aina niille tarkoitetussa piilolinssinesteessä.

Tästä oli apual (0)