Käyttöohjeet varten Kuulokojeet

Täältä löytyvät kaikki Kuulokojeet, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä ITE, ITC, CIC ja BTE edustavat? Todennettu

Nämä lyhenteet ilmaisevat kuulokojeen sijoittamisen ja tarkoittavat seuraavaa: ITE = Korvassa, ITC = Kanavassa, CIC = Täysin kanavassa ja BTE = Korvan takana.

Tästä oli apual (180) Lue lisää

Kuinka voin puhdistaa ja huoltaa kuulokojeeni? Todennettu

Kuulokojeet tulee puhdistaa säännöllisesti kuivalla liinalla ja pitää poissa kosteudelta. On myös suositeltavaa vaihtaa paristot tarvittaessa ja käydä säännöllisesti kuulon terveydenhuollon ammattilaisen tarkastuksessa.

Tästä oli apual (99) Lue lisää

Kuinka kauan kuulokojeet kestävät? Todennettu

Kuulokojeiden käyttöikä voi vaihdella laitteen tyypin ja laadun mukaan. Keskimäärin kuulokojeet voivat kestää missä tahansa 3-7 vuotta. On tärkeää käydä säännöllisesti tarkastuksissa ja huollossa kuulon terveydenhuollon ammattilaisen kanssa laitteen pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Tästä oli apual (78) Lue lisää