Käyttöohjeet varten Lämpöpistoolit

Täältä löytyvät kaikki Lämpöpistoolit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitkä ovat lämpöpistoolin toimintahäiriön merkit? Todennettu

Merkkejä lämpöpistoolin toimintahäiriöstä ovat lämmön puute, lämmöntuoton heikkeneminen, epätavallinen haju tai lämpöpistoolista tulevat kipinät. Jos huomaat jonkin näistä merkeistä, irrota lämpöpistooli pistorasiasta ja lopeta sen käyttö.

Tästä oli apual (51) Lue lisää

Kuinka voin estää sen pinnan vaurioitumisen, jolla käytän lämpöpistoolia? Todennettu

Pinnan vahingoittumisen estämiseksi on tärkeää pitää lämpöpistooli liikkeessä ja pitää sitä oikealla etäisyydellä pinnasta. Lisäksi on suositeltavaa käyttää alhaisempaa lämpötila-asetusta työskennellessäsi herkkien materiaalien kanssa ja käyttää lämmönkestävää suojusta.

Tästä oli apual (41) Lue lisää

Voinko säilyttää sähkötyökaluja vajassa tai autotallissa? Todennettu

Yleensä sähkötyökaluja voi säilyttää vajassa tai autotallissa, vaikka se joskus jäätyy siellä. Sähkötyökalun käyttöiän kannalta on kuitenkin parempi säilyttää se kuivassa paikassa ilman suuria lämpötilanvaihteluita. Aitassa tai autotallissa lämpötilaerot voivat aiheuttaa kondenssiveden muodostumista, joka voi aiheuttaa ruostetta. Lisäksi paristoilla toimivat työkalut kestävät lyhyemmin eivätkä lataudu yhtä hyvin hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Lue käyttöopas aina huolellisesti, jotta voit olla varma siitä, miten sähkötyökalusi tulee säilyttää.

Tästä oli apual (8) Lue lisää