Käyttöohje Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri

Tarvitsetko käyttöoppaan Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 4 usein kysyttyä kysymystä, 0 kommenttia ja 0 ääntä. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

SKILLER
SGM35
Anleitung
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 0.45 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Sharkoon. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Sharkoon
Malli Skiller SGM35
Kategoria Hiiret
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 0.45 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Sharkoon Hiiret
Lisää Hiiret käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mikä on paras pinta käyttää hiirtä? Todennettu

Perinteinen ohjauspallohiiri toimii parhaiten pehmustetulla pinnalla, kuten hiirimatto. Optinen hiiri toimii melkein kaikilla tasaisilla pinnoilla lukuun ottamatta läpinäkyviä tai heijastavia pintoja. Pinnat, joissa on toistuva kuvio, saattavat häiritä hiiren toimintaa.

Tästä oli apual (113) Lue lisää

Mikä on ergonominen hiiri? Todennettu

Tavallisen hiiren päivittäinen käyttö pitkään aikaan voi aiheuttaa kipua käsivarteen ja ranteen. Tätä kutsutaan myös RSI: ksi (Repetitive Strain Injury). Ergonominen hiiri on muotoiltu vähentämään näitä ongelmia tai estämään niitä.

Tästä oli apual (50) Lue lisää

Mitä eroa on normaalilla hiirellä ja pelihiirellä? Todennettu

Kaikkia pelihiiriä voidaan käyttää tavallisena hiirenä. Pelihiiressä on kuitenkin usein lisäpainikkeita tietyissä paikoissa pelaamisen helpottamiseksi. On jopa pelihiiriä, joissa on painikkeita, joiden on tarkoitus pelata paremmin tiettyä peliä.

Tästä oli apual (45) Lue lisää

Minkä kokoinen hiiri on kätelleni paras? Todennettu

Tämä riippuu osittain henkilökohtaisista mieltymyksistä ja välttämättömyydestä, mutta yleensä hiiren tulisi olla noin 60% käden koosta. Tämä on mukavin ja ergononinen.

Tästä oli apual (36) Lue lisää
Käyttöohje Sharkoon Skiller SGM35 Hiiri

Liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät luokat