Käyttöohje Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni

Tarvitsetko käyttöoppaan Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni? Alta voit katsoa ja ladata suomenkielisen PDF-oppaan ilmaiseksi. Tällä tuotteella on tällä hetkellä 6 usein kysyttyä kysymystä, 0 kommenttia ja 0 ääntä. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota meihin yhteyttä.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

SKILLER
SGH10
Anleitung
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 1.07 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen kohteeseen Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Keskustele tuotteesta

Täällä voit jakaa mielipiteesi Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni:sta. Jos sinulla on kysyttävää, lue ensin huolellisesti käyttöohje. Käsikirjaa voi pyytää yhteydenottolomakkeellamme.

Lisää tästä ohjekirjasta

Ymmärrämme, että on mukavaa, että sinulla on paperikäyttöinen käyttöopas laitteellesi Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni. Voit aina ladata oppaan verkkosivuiltamme ja tulostaa sen itse. Jos haluat alkuperäisen käyttöoppaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä osoitteeseen Sharkoon. He saattavat pystyä toimittamaan alkuperäisen ohjekirjan. Etsitkö laitteen Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni käyttöopasta toisella kielellä? Valitse haluamasi kieli kotisivuiltamme ja etsi mallinumero nähdäksesi, onko sitä saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotemerkki Sharkoon
Malli Skiller SGH10
Kategoria Kuulokemikrofonit
Tiedostotyyppi PDF
Tiedoston koko 1.07 MB

Kaikki käsikirjat kohteelle Sharkoon Kuulokemikrofonit
Lisää Kuulokemikrofonit käsikirjoja

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Toimiiko bluetooth seinien ja kattojen läpi? Todennettu

Bluetooth-signaali toimii seinien ja katon läpi, elleivät ne ole valmistettu metallista. Seinän paksuudesta ja materiaalista riippuen signaali voi menettää voimaa.

Tästä oli apual (106) Lue lisää

Kun liitän kuulokkeen laitteeseeni, se ei toimi kunnolla, mitä voin tehdä? Todennettu

On mahdollista, että kuulokkeen liittämisaukkoon on kerääntynyt likaa, mikä estää sitä saamasta oikeaa kosketusta. Paras tapa puhdistaa tämä on paineilmalla. Jos olet epävarma, anna ammattilaisen tehdä tämä.

Tästä oli apual (3) Lue lisää

Milloin musiikkini on liian kovaa? Todennettu

Yli 80 desibelin (dB) äänet voivat alkaa vahingoittaa kuuloa. Yli 120 dB:n äänet vahingoittavat kuuloa välittömästi. Vaurioiden vakavuus riippuu siitä, kuinka usein ja kuinka kauan ääni kuuluu.

Tästä oli apual (0) Lue lisää

Mitä on melunvaimennus? Todennettu

Melunvaimennus on tekniikka, jota käytetään pääasiassa kuulokkeissa. Aktiivista melunhallintaa käytetään vähentämään tai poistamaan ympäristön melun vaikutusta.

Tästä oli apual (0) Lue lisää

Mihin melutasoon asti se on turvallista lapsille? Todennettu

Lapset vaurioittavat kuuloaan nopeammin kuin aikuiset. Siksi on tärkeää, ettei lapsia koskaan altista melulle, joka on suurempi kuin 85 dB. Kuulokkeiden tapauksessa on erityisiä malleja lapsille. Kaiuttimissa tai muissa tilanteissa sinun on oltava tarkkana, melu ei ylitä tätä tasoa.

Tästä oli apual (0) Lue lisää

Voinko kääriä johdon laitteen ympärille käytön jälkeen? Todennettu

On parempi olla tekemättä tätä, koska se voi vahingoittaa johtoa. Paras tapa on kääriä johto samalla tavalla kuin se oli tuotetta pakatessaan.

Tästä oli apual (0) Lue lisää
Käyttöohje Sharkoon Skiller SGH10 Kuulokemikrofoni

Liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät luokat