Käyttöohjeet varten Teltat

Täältä löytyvät kaikki Teltat, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voinko säilyttää telttaani märkänä? Todennettu

Vain hyvin lyhyen aikaa. Jos telttaa säilytetään märkänä viikko tai kauemmin, se voi alkaa homehtua. Se vahingoittaa telttaa, ja ehkä myös terveyttäsi.

Tästä oli apual (389) Lue lisää

Kuinka kyllästän teltan? Todennettu

Nosta teltta, puhdista kangas ja anna sen kuivua. Levitä kyllästysainetta liinalle kasvinsuojeluruiskulla tai muulla ruiskulla. On myös mahdollista käyttää maalitelaa tai harjaa. Kankaan on oltava täysin kyllästetty kyllästysaineella. Käsittele myös teltan sisäpuolta. Puhdista kaikki ikkunat huolellisesti kostealla liinalla. Älä anna kyllästysaineen kuivua sen päällä. Anna telttakankaan täysin kuivua. Toista hoito tarvittaessa.

Tästä oli apual (290) Lue lisää

Voinko itse korjata kyyneleen tai reiän telttani kankaaseen? Todennettu

Synteettisiin telttakankaisiin on saatavana erityisiä itseliimautuvia kangaspaloja. Kiinnitä yksi näistä laastareista reiän tai repeämän molemmille puolille. Puuvillateltta- tai sekamateriaaliteltoissa on parasta käyttää silitettäviä laastareita. Tämä vaatii rautaa.

Tästä oli apual (223) Lue lisää

Telttani vetoketju ei toimi sujuvasti, mitä voin tehdä? Todennettu

Kun vetoketju toimii sujuvasti, käytä kuivaa PTFE-suihketta tai silikonisuihketta. Älä suihkuta kankaalle ja suihkuta ehkäisevästi tulevien ongelmien välttämiseksi.

Tästä oli apual (161) Lue lisää

Teltan sisäpuolella on vesipisaroita, tarkoittako tämä sitä, että se vuotaa? Todennettu

Ei, tämä on todennäköisesti tiivistymistä. Varmista, että teltta on asianmukaisesti tuuletettu, jotta tiivistyminen on mahdollisimman vähäistä.

Tästä oli apual (134) Lue lisää

Mitä telttakapoja on parasta käyttää millä pinnoilla? Todennettu

Nurmella tai metsän pinnalla voit käyttää puolipyöreitä tai muovisia tapeja. Kivisellä pinnalla sinun on käytettävä kivitappeja. Savipinnoilla voit käyttää puolipyöreitä, muovisia tai yleismaailmallisia tapoja. Sorapinnoilla tarvitaan puolipyöreitä tai yleismaailmallisia tapoja ja hiekalla puisia tapeja.

Tästä oli apual (110) Lue lisää

Kyllästysaine jättää telttakankaalle valkoisia tahroja tai valkoisen sumun, mitä voin tehdä asialle? Todennettu

Jos aine jättää telttakankaalle valkoisen sumun tai valkoisia tahroja, se tarkoittaa, että olet levittänyt enemmän kyllästysainetta näille alueille. Tämä ei ole haitallista, ja tahrat häviävät usein ajan myötä. Ei ole suositeltavaa käyttää vähemmän kyllästysainetta tahrojen estämiseksi. Hyvän tuloksen saavuttamiseksi kangas on kyllästettävä kyllästysaineella.

Tästä oli apual (102) Lue lisää