Käyttöohjeet varten Matkailuvaunut

Täältä löytyvät kaikki Matkailuvaunut, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä minun pitäisi pitää mielessä, kun laitan asuntovaunun talvivarastoon? Todennettu

Varmista, että kaikki vesi poistetaan kattiloista, säiliöistä ja wc: stä. On myös järkevää poistaa akku. Säilytä tätä lämpimässä paikassa ja pidä sitä latauslaitteena. Rengaspaine voi laskea kylmän vuoksi, joten paine on hyvä pienentää 0,5 baarilla ennen varastointia. Saattaa myös olla hyvä sijoittaa kosteudenvaimennin asuntovaunuun varastoinnin aikana.

Tästä oli apual (341) Lue lisää

Kuinka kauan asuntovaunu voi seistä ulkona? Todennettu

Asuntovaunu on tehty ulkokäyttöön, joten sen voi jättää ulkopuolelle. Kuitenkin, kun asuntovaunu ei ole käytössä, se on parempi säilyttää kuivassa ja peitettynä. Tämä pidentää asuntovaunun käyttöikää. Jos asuntovaunu jätetään ulos pitkäksi aikaa, se voi vaurioitua. Aurinko voi esimerkiksi kuivata tiivistekumia ja muodostua sammalta. Vaihtoehto säilytykselle voi olla suojapeite asettaminen asuntovaunun päälle.

Tästä oli apual (34) Lue lisää