Käyttöohjeet varten Ruohonleikkurit

Täältä löytyvät kaikki Ruohonleikkurit, joiden käyttöoppaita tarjoamme. Avaa malliluettelo napsauttamalla merkin nimeä. Tutustu myös sivun alareunan yleisiin kysymyksiin, niin saat hyödyllisiä vinkkejä tuotteestasi. Eikö merkkiä ole luettelossa? Ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mistä tiedän, milloin minun pitää teroittaa ruohonleikkurini terät? Todennettu

Terävät terät leikkaavat nurmea siististi. Tylsät terät repivät nurmea karkeasti ja nurmikko tulee nopeasti ruskeaksi. Jos ruohonleikkuri repii nurmea, terät tulisi teroittaa tai vaihtaa.

Tästä oli apual (2383) Lue lisää

Mikä on multaa? Todennettu

Jotkut ruohonleikkurit pystyvät multaa. Silppuaminen murskaa ruohon hienoksi ja puhaltaa sen takaisin nurmikolle. Siellä multaa toimii ravinnona ja suojana ruohoa.

Tästä oli apual (783) Lue lisää

Laitoin vahingossa dieseliä bensiini-ruohonleikkuriini, mitä minun pitäisi tehdä? Todennettu

ÄLÄ käytä ruohonleikkuria. Ainoa vaihtoehto on tyhjentää säiliö kokonaan ja täyttää se oikealla polttoaineella.

Tästä oli apual (715) Lue lisää

Mikä on ruohoni paras pituus? Todennettu

Ruohon kuivumisen estämiseksi sen ei pitäisi olla liian lyhyt. On parempi leikata ruohoa useammin kuin leikata se liian lyhyeksi. Optimaalinen pituus se on 3-4 senttimetriä.

Tästä oli apual (415) Lue lisää

Voinko leikata ruohoa, kun se on märkä? Todennettu

Se on mahdollista, mutta ei suositeltavaa. Kun ruoho on märkä, se kasaantuu yhteen leikkaamisen aikana estäen optimaalisen tuloksen.

Tästä oli apual (277) Lue lisää

Mikä on oikea hetki leikata nurmikkoa? Todennettu

Paras aika ruohonleikkuun on maaliskuusta lokakuuhun. Niitto tulisi suorittaa kerran tai kahdesti viikossa riippuen ruohon kasvunopeudesta. Paras aika päivällä ruohon leikkaamiseen on iltapäivän lopussa eikä koskaan täysin auringonvalossa. Tämä estää ruohoa kuivumasta leikkaamisen jälkeen.

Tästä oli apual (254) Lue lisää

Miltä nurmikon pinnalta valitsen sähköniittimen ja millä pinnalla bensiinimoottorin? Todennettu

Pinnoille, joiden koko on enintään 300 m², voit käyttää akkukäyttöistä leikkuria. Suuremmille pinnoille on suositeltavaa käyttää bensiinileikkuria.

Tästä oli apual (202) Lue lisää

Voinko antaa robottileikkurin toimia yöllä? Todennettu

On parempi olla antamatta robottileikkuria toimimaan yöllä. Jotkut eläimet, kuten siilit, ovat enimmäkseen aktiivisia yöllä. Ne eivät useinkaan ole tarpeeksi nopeasti paeta robottileikkurista ja voivat loukkaantua vakavasti tai tappaa.

Tästä oli apual (198) Lue lisää