Käyttöohje Nikkei NWP10WE Radio

Tarvitsetko Nikkei NWP10WE Radio käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 5.84 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Nikkei NWP10WE Radio arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Nikkei-tuotteeseen?
Kyllä Ei
Arvostele tuote ensimmäisenä
0 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Mitä DAB+ tarkoittaa? Todennettu
DAB+ on FM-radiolähetysteknologian seuraaja (engl. digital audio broadcasting). Se on digitaalinen signaali, joka tarjoaa suuremman määrän kanavia, laajemman alueen ja helpomman kanavanvaihdon.

Tästä oli apual (108)
Mitä eroa on FM: llä ja AM: lla? Todennettu
FM ja AM ovat molemmat modulaation muodot, joita käytetään signaalin lähettämiseen. FM tarkoittaa taajuusmodulaatiota ja AM tarkoittaa amplitudimodulaatiota. AM on vanhin modulaation muoto. Suurin ero on, että FM-signaali on paljon vahvempi kuin AM-signaali.

Tästä oli apual (54)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Nikkei.