Käyttöohje Nespresso Aeroccino 3 Maidonvaahdotin

Tarvitsetko Nespresso Aeroccino 3 Maidonvaahdotin käyttöoppaan? Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jos tämä ei ole haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin.

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita.

Käyttöohje

Loading…

pdf2htmlEX
Lataa käyttöohje suomalainen (PDF, 4.22 MB)
(Mieti ympäristöä ja tulosta tämä käyttöopas vain, jos se on todella tarpeen)

Loading…

Arviointi

Kerro meille mielipiteesi Nespresso Aeroccino 3 Maidonvaahdotin arvioimalla tuote. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jätä kommentti sivun alalaidassa.
Oletko tyytyväinen tähän Nespresso-tuotteeseen?
Kyllä Ei
44%
56%
45 äänet

Yleisiä kysymyksiä

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Minkä tyyppistä maitoa voin käyttää maitovaahdottimessani? Todennettu
Pohjimmiltaan voidaan käyttää kaikkia maitotyyppejä, joihin ei ole lisätty makua tai sokeria, jopa soijamaitoa. Parhaan vaahdotetun maidon saamiseksi maidon proteiinit ovat tärkeitä. Nämä proteiinit rappeutuvat, kun maito on seisonut tai sitä on avattu jonkin aikaa. On aina parasta käyttää maitoa vasta avatusta pakkauksesta.

Tästä oli apual (136)
Maito ei vaahtoa kunnolla, miksi? Todennettu
On mahdollista, että maitovaahdotinta ei puhdistettu kunnolla aikaisemman käytön jälkeen. Vanhat jäänteet voivat estää maidon vaahtoamisen. Laitteesta riippuen maidossa voi aina olla osa, joka ei vaahto. Tämä on normaalia.

Tästä oli apual (128)

Keskustele tuotteesta

Tämän käyttöoppaan alkuperäinen julkaisija on Nespresso.